Βέτο Καμμένου στον Τσίπρα για Παιδεία & Θρησκεία!

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πλήρη αντίθεσή του έχει εκφράσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στα σχέδια της Κυβέρνησης που εισηγείται και καλείται να υλοποιήσει ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, διατηρεί στο ακέραιο την πατριωτική του γραμμή και έχει διαφωνήσει κάθετα με τη γραμμή Φίλη.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται να ζήτησε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό-μετά και τις εξωφρενικές δηλώσεις Φίλη για τον δήθεν ύποπτο ρόλο της Εκκλησίας σε Κατοχή & Χούντα-να παρέμβει προσωπικά, καθώς ο Υπουργός Παιδείας δίνει διχαστικές προοπτικές στα ευαίσθητα ζητήματα της Παιδείας & της Θρησκείας, την ίδια ώρα που μια σειρά από μείζονα ζητήματα Εθνικής σημασίας παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με στενό του συνεργάτη, ήταν πιο αποφασιστικός από ποτέ στην εν λόγω παρέμβασή του στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς θεωρεί ότι ο Νίκος Φίλης έχει οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

Χαρακτηριστικά, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είπε στον Αλέξη Τσίπρα σε τηλεφωνική τους επικοινωνία "Δε θα οδηγήσω εγώ τη χώρα στο Διχασμό για χάρη ενός ιδεοληπτικού"!

Ενώ ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρεωθεί εκείνος κυβερνητικές αποφάσεις που αντιτίθενται στις βασικές αρχές που ο ίδιος πρεσβεύει ούτε να χρεωθεί τις ακραίες και ιδεοληπτικές θέσεις άλλων κυβερνητικών παραγόντων... Με ότι αυτό συνεπάγεται!

Είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος είναι έτοιμος να οδηγήσει τα πράγματα ακόμα και στα άκρα για τα θέματα της Θρησκείας & της Παιδείας.

Αναμένουμε εξελίξεις μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από τις ΗΠΑ.