Κοντομηνάς: “Ακούστε κύριε τίποτα” – Κασιδιάρης: “Τι λες ρε καραγκιόζη”: Απίστευτος καβγάς στην Εξεταστική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξέφυγε η κατάσταση με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν σκληρές εκφράσεις

Την ολιγόλεπτη διακοπή της κατάθεσης του Δημήτρη Κοντομηνά στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής προκάλεσε ο απίστευτος καυγάς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον επιχειρηματία . Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κασιδιάρης διαμαρτυρήθηκε για το ότι η Χρυσή Αυγή δεν προβάλλεται όπως προβλέπει ο νόμος από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΦΑ.

Ο κ. Κοντομηνάς αρχικά απάντησε ότι όπτε καλείται βουλευτής της Χ.Α σε πάνελ οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων αρνούνταν να παραστούν και ανέγνωσε απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία τα κόμματα προβάλλονται υποχρεωτικά μόνο στην προεκλογική περίοδο. Η ένταση είχε ήδη αρχίσει να ανεβαίνει μεταξύ των δύο ανδρών με τον κ. Κασιδιάρη να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και να καταγγέλλει πως ο ΑΛΦΑ προέβαλε φωτογραφία ενός πακιστανού με μπαζούκας και τίτλο “τα όπλα της Χρυσής Αυγής”. “Τι μου λες εμένα; Εσείς έχετε μπαζούκας” απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η κατάσταση ξέφυγε. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι έχει στα χέρια του έγγραφο του αντιεισαγγελέα του Α.Π με στοιχεία ανωνύμου μάρτυρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής κάτω από τα οποία αναγραφόταν η λέξη “ΑΛΦΑ” και το τηλέφωνο επικοινωνίας του σταθμού.

Ο κ. Κοντομηνάς αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα τον εξής διάλογο:

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: Ακούστε κύριε τίποτα.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τι λε ρε καραγκιόζη; Τι λες ρε βλάκα; Σέβομαι ότι είσαι 100 χρονών και δεν σηκώνομαι επάνω. Το είχε σβήσει το όνομά του ο Βαξεβάνης από τη λίστα Λαγκάρντ και έβαλε ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: Με κατηγορείτε για οικονομικό έγκλημα;

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Σας κατηγορώ ότι είπατε ψέματα.

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: με κατηγορείτε για οικονομικό έγκλημα; Θα τα πείτε στη Δικαιοσύνη

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εγώ θα σε πάω στη Δικαιοσύνη για τη λίστα Λαγκάρντ.

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ: Θα σας κάνω μήνυση.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Θα σε πάω στον εισαγγελέα για ψευδορκία

Μετά από όλα αυτά ο Αντιπρόεδρος της εξεταστικής Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε την ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να αποχωρήσει ο κ. Κασιδιάρης και να πέσουν οι τόνοι.