Η δουλειά-έκπληξη που κάνει η νύφη του Γιώργου Παπανδρέου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολυτάλαντη και πολύ δραστήρια είναι η νύφη του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο λόγος για την σύντροφο του Αντρίκου, Πωλίνα Πατραμάνη, η οποία εκτός από σπουδές στις τουριστικές επιχειρήσεις και σημαντικές διακρίσεις στο βόλεϊ, έχει και πολλές γνώσεις στην κοσμετολογία!

Η νύφη του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ λατρεύει τα φυτικά προϊόντα, γι' αυτό και δημιούργησε μια σειρά χειροποίητων οργανικών καλλυντικών με την ονομασιά «Melilotus» από τον μελίλωτο, που συγκαταλέγεται στα χαρακτηριστικά φαρμακευτικά φυτά της Κρήτης.

Στο σχετικό φυλλάδιο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η Πωλίνα δίνει και το μήνυμα της για την υιοθέτηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής, αποκαλύπτοντας τα συστατικά που χρησιμοποιεί για τις κρέμες της!

«Συνθέτω φυτικά καλλυντικά με βιολογικά αιθέρια έλαια, φυτικά λάδια βοτάνων, βάμματα, αλόη και πολλές ακόμη πρωτογενείς φυσικές ουσίες. Δεν χρησιμοποιώ καθόλου χημικά συστατικά, χρώματα ή αρώματα. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται την στιγμή της παραγγελίας για τον καθένα ξεχωριστά και διατηρούνται στο ψυγείο», αναφέρει στο κείμενο της η Πωλίνα Πατραμάνη, η οποία, σύμφωνα με "τα Παραπολιτικά" έχει δημιουργήσει και σχετική σελίδα στο Facebook.

Όσο για τις τιμές; Θα λέγαμε ότι είναι πολύ λογικές, με το πιο ακριβό προϊόν να κοστίζει 25 ευρώ!

Λέτε αυτές τις κρέμες να βάζει ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου και να φαίνεται πολύ νεότερος από ότι είναι στην πραγματικότητα;

star