Απίστευτο σκηνικό στη Βουλή: Κόντεψαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί! Τι συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γυναικείες φωνές κάλυψαν τους διαδρόμους της Βουλής, όπου επικράτησε μια πρωτοφανής ένταση που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε σοβαρότατο επεισόδιο, με χειροδικία.

Όλα ξεκίνησαν μέσα στην αίθουσα του εντευκτηρίου της Βουλής, με πρωταγωνίστριες γνωστή βουλευτή και τομεάρχη της ΝΔ και μια δημοσιογράφο.

Όταν η «γαλάζια» βουλευτής αντιλήφθηκε ότι η δημοσιογράφος, η οποία εργάζεται σε εφημερίδα lifestyle, φωτογράφιζε με το κινητό της εστιάζοντας στα πόδια της, αλλά και στα ρούχα που φορούσε, έγινε έξω φρενών και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Η δημοσιογράφος φυγαδεύτηκε, τελικά, κακήν κακώς από τη Βουλή, ενώ άλλες γυναίκες βουλευτές πήραν το μέρος της τομεάρχη της ΝΔ, καταγγέλλοντας πως και οι ίδιες κατά το παρελθόν είχαν πέσει θύματα της ίδιας δημοσιογράφου.

Μάλιστα, οι ίδιες αποφάσισαν να μεταφέρουν τα παράπονά τους στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βούτσης έχει επανειλημμένως επιστήσει την προσοχή στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εστιάζουν κατά τις συζητήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής πάνω σε ευαίσθητα σημεία του γυναικείου σώματος, σε έγγραφα αλλά και σε κινητά τηλέφωνα.