Δήλωση κοροϊδίας του Π. Kαμμένου: Πετύχαμε, βγήκαμε από τα μνημόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την νοημοσύνη και την υπομονή (που έχει εξαντληθεί) του ελληνικού λαού φαίνεται πως δοκιμάζει ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, που μαζί με τον σύντροφο Αλέξη, μετά το φιάσκο της διαπραγμάτευσης και τα μέτρα 5,6 δις. που φόρτωσαν στις πλάτες των Ελλήνων, επιδίδονται σε μια θριαμβολογία που τουλάχιστον προσβλητική μπορεί να θεωρηθεί.

 

Ο κύριος Πάνος Καμμένος φαίνεται πως επιδίδεται σε επικοινωνιακά «τρικ» που μάλλον τον εκθέτουν για ακόμα μια φορά και σίγουρα είναι τουλάχιστον εξοργιστικά αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός.

 

Προσπαθώντας να παρουσιάσει το «μαύρο… άσπρο» της «γιαλαντζί» διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του που μάλλον περισσότερο με θεατρική παράσταση έμοιαζε μίλησε για έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια (!) την ώρα που η κυβέρνηση έβαλε την υπογραφή της «φαρδιά πλατιά» στο τέταρτο μνημόνιο-«λαιμητόμο» και στα νέα επώδυνα σκληρά μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι και το 2018.

 

«Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών» είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε δήλωσή του, μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου, περιπαίζοντας για ακόμα την νοημοσύνη των Ελλήνων και συνέχισε λέγοντας πως «ξεκινούν καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό»!!!

 

Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, το Newsbomb.gr αισθάνεται την ανάγκη να χαρίσει στον υπουργό το παρακάτω βίντεο, το οποίο βεβαίως ο κ. υπουργός θα ήθελε να εξαφανίσει από το διαδίκτυο.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τον Πάνο Καμμένο σε ένα από τα αντιμνημονιακά του παραληρήματα, όταν βεβαίως ήταν στην αντιπολίτευση.

 

[g_youtube v="eFj3YUzSgdE"]

 

newsbomb.gr