Την ψώνισαν στην κυβέρνηση: Ο Κατρούγκαλος παρομοίασε τον εαυτό του με τον Ελ. Βενιζέλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τουλάχιστον αλαζονεία επιδεικνύουν οι υπουργοί της κυβέρνησης, που με ύφος χιλίων καρδιναλίων παινεύονται για την σπουδαία μνημονιακή πολιτική τους.

Με περίσσια έπαρση και με πατερναλιστικό ύφος υποστηρίζουν την ορθότητα των επιλογών που οδηγούν στην πλήρη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά τη δήλωση ότι είναι κομμουνιστής, προκαλώντας γέλια στο πανελλήνιο, σήμερα δήλωσε ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η μεταρρύθμιση που επιθυμούσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Επέρχεται μια πρωτοφανής ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καθώς ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν εκείνος που επιθυμούσε να υπάρχει ένα ενιαίο σύστημα ασφάλειας με κοινωνικό χαρακτήρα και φροντίδα για τους αδυνάτους. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο άνεργοι, ντελιβεράδες κλπ., που όλοι κερδίζουν από αυτό το σχέδιο νόμου. Το 90% των ασφαλισμένων κερδίζουν από αυτή τη μεταρρύθμιση», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

Με το σύνολο των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων να ζητούν στην ακρόασή τους στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής την άμεση απόσυρσή του, το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίσθηκε επί της Αρχής κατά πλειοψηφία από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και το ραντεβού πλέον ανανεώθηκε για μετά το Πάσχα, όταν θα διεξαχθεί η τρίτη συνεδρίαση, επί των άρθρων την Πέμπτη 5 Μαΐου.

newsbomb