Μεγάλη γκάφα Στυλιανίδη, προκαλεί κόντρα με τους καραμανλικούς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Άνοιγμα» προς τον... Γιώργο Καρατζαφέρη (ναι καλά διαβάσατε), έκανε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ. Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε:

«Κάποτε η Νέα Δημοκρατία για τον Γιώργο Καρατζαφέρη έλεγε ότι είναι στις παρυφές των άκρων. Εγώ, θεωρώ ότι έχει επιδείξει για ένα μεγάλο διάστημα ώριμη πολιτική στάση. Δεν μπορώ να είμαι αρνητικός, αλλά δεν θεωρώ πως αυτού του είδους οι συμμαχίες από μόνες τους μπορούν να προσθέσουν και πάρα πολλά».

Η δήλωση αυτή του πρώην υπουργού έχει προκαλέσει ήδη πολλά αρνητικά σχόλια στο καραμανλικό στρατόπεδο , καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ασκούσε σκληρή και τις περισσότερες φορές λαικίστικη αντιπολίτευση στον Κώστα Καραμανλή. Ο λόγος βέβαια για τον Ευριπίδη, που έκανε αυτή την δήλωση, δεν είναι άλλος από την προσπάθεια του να μαζέψει τους κεντροδεξιούς που βρίσκονται εκτός ΝΔ, ενισχύοντας το αρχηγικό προφίλ του,  αλλά το συγκεκριμένο μάλλον δεν χρειαζόταν , καθώς πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Εκτός των άλλων ο πρώην υπουργός δεν υπολόγισε ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ πολιτικά έχει τελειώσει και ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι και οι αλλεπάλληλες κωλοτούμπες του που έγιναν αντιληπτές από τον κόσμο... Άρα ποια ώριμη πολιτική έχει δείξει Ευριπίδη; 

Πηγή: parapolitika.gr