Αποκάλυψη-σοκ: «Παγώνουν» οι πληρωμές της Κομισιόν προς την Ελλάδα! (EΓΓΡΑΦΑ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ βρίσκεται στην Αθήνα, επισημαίνοντας σε κάθε ευκαιρία την αλληλεγγύη και τη στήριξη της Κομισιόν προς τη χώρα μας, οι Ευρωπαίοι φαίνεται πως επιχειρούν να παίξουν ένα ιδιαίτερα βρώμικο παιχνίδι, με υπόγειους σχεδιασμούς σε βάρος της Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα, Τρίτη (21/06/2016) ο ιστότοπος NewEurope.eu, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σταματά όλες τις πληρωμές από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Συνοχής προς την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τα προγράμματα της περιόδου 2014-2020.

Ειδικότερα, σε άρθρο του δημοσιογράφου Βασίλη Κορωνάκη, αναφέρεται πως η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται από εσωτερική αλληλογραφία που υπογράφεται από τον Γουόλτερ Ντεφάα, Γενικό Διευθυντή για την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, ο λόγος που η Κομισιόν αποφασίζει την παύση των πληρωμών είναι μια υπό εξέλιξη έρευνα από την ελληνική Αρχή Ανταγωνισμού, το οποίο αφορά πιθανή χειραγώγηση των διαδικασιών υποβολής προσφορών σε μεγάλα έργα υποδομών.

Αν η είδηση ισχύει τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από όσο φαίνονται αφού αποδεικνύεται ότι η επίσκεψη Γιούνκερ στην Ελλάδα δεν είναι παρά άλλο ένα πυροτέχνημα και ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, άλλα λένε on camera κι άλλα πράττουν στο παρασκήνιο.

Αυτά είναι τα έγγραφα - «φωτιά»

PAGE1

PAGE2

newsbomb.gr