Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει θριαμβευτής από την Κίνα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θριαμβευτής επιστρέφει από την Κίνα ο Πειραιώτης Πρόεδρος της Airfasttickets Νίκος Κοκλώνης, ύστερα από 4 μήνες προσπαθειών για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν ξαφνικά.

Φαίνεται λοιπόν ότι το πειραιώτικο επιχειρηματικό δαιμόνιο έκανε το θαύμα του και ο Νίκος Κοκλώνης βρήκε τη χρυσή τομή, δίνοντας ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους που τον κατέκριναν όλο αυτό το διάστημα και επιβεβαιώνοντας παλαιότερό του ποστ στο facebook που έλεγε ότι ''όταν γυρίσω θα τους γ@@@@@!''.

Όπως μας ενημέρωσε ο Νίκος Κοκλώνης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, σε μια εβδομάδα επιστρέφει από την Κίνα, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι η λύση ήρθε από την Άπω Ανατολή!

Χαρακτηριστικό απόσπασμα του ποστ του Νίκου Κοκλώνη:

''Sas agapw olous kai esas pou me empisteutikate kao esas pou to mualo sas den eftase Na katalavei OTI to elliniko peisma den pethenei eukola !''

Αναμένουμε τον Πειραιώτη επιχειρηματία στο μεγάλο λιμάνι, όπου και βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Airfasttickets, καθώς και τις σχετικές ανακοινώσεις για την πλήρη εξυγίανση του ομίλου.

@ Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Piraeuspress.gr είναι από τα ΜΜΕ που δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ διαφήμιση από την Airfasttickets, αλλά καλύπτει το ρεπορτάζ μιας και πρόκειται για έναν Πειραιώτη και μια μεγάλη επιχείρηση με έδρα τον Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΚΛΩΝΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ ΠΟΣΤ ΚΙΝΑ

Διαβάστε επίσης:

AIRFASTTICKETS: Άνανδρη επίθεση δέχθηκε το σκυλάκι του Προέδρου Νίκου Κοκλώνη (φωτο)

ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ: "Όταν γυρίσω θα τους γ@@@@@"! - Υπόθεση Airfasttickets