Στέλιος Χανταμπάκης: Τα’ σπασε στο Ρέμο μαζί με το Χούτο και τη γυναίκα του (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιχείρηση διάσωσης της κατεστραμμένης του εικόνας μετά τη συμμετοχή του στο Survivor έχει ξεκινήσει μέσω του Instagram και συνεντεύξεών του ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει το προφίλ του καλού παιδιού που είχε τόσο καιρό.

Έτσι μετά την παραδοχή των λαθών του και της δημόσιας συγγνώμης προς την οικογένεια της Ειρήνης Παπαδοπούλου, έχει αρχίσει να φωτογραφίζεται με δημοφιλείς καλλιτέχνες, μπας και αλλάξει λίγο το κλίμα.

Ανέβασε λοιπόν στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου γράφοντας: «Τα Φιλια μας και την αγάπη μας... (να περνάτε όμορφα φιλαράκια μου, ακούγοντας Νατασσα !!!)».

Χθες το βράδυ μάλιστα τα έσπασε στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος σημειωτέον ουκ ολίγες φορές τα είχε χώσει στο Survivor, το οποίο έπαιζε απέναντι από το δικό του Rising Star.

Μαζί του φυσικά στα μπουζούκια και ο νέος… κολλητός του, ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος επίσης έχει εισπράξει την οργή του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο του έχει αποδώσει τον χαρακτηρισμό «υπαρχηγός της κλίκας» του Survivor.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Instagram, βλέπουμε μάλιστα τον άλλοτε επικριτή του παιχνιδιού επιβίωσης, Αντώνη Ρέμο, να του αφιερώνει ένα τραγούδι, ενώ κλείνει με ένα παθιασμένο φιλί του Στέλιου στη γυναίκα του.

Δείτε το βίντεο ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

star

Τη χρυσή μας φυλακή!! #hantampakakia #remos #dantis @antonisremosfp @christosdantis @olgapiliaki

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on