ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΣΗΣ: Η κατάθεση ψυχής, οι αποκαλύψεις για το Survivor και η άγνωστη σχέση με τον Αρναούτογλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον Ηλία Βαλάση μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor. Το ιστορικό reality στο Mega μπορεί να είχε αναδείξει νικήτρια την Ευαγγελία Δερμετζόγλου, όμως ο πιο δυνατός παίκτης, ήταν ο γνωστός βατραχάνθρωπος που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό. Δυστυχώς τότε στο παιχνίδι ψήφιζαν οι παίκτες ποιος θα αποχωρήσει και όχι το τηλεοπτικό κοινό, με συνέπεια ο Ηλίας να μη φτάσει στον τελικό.

Στη συνέχεια τον είδαμε και στον Όμορφο Κόσμο, αλλά και στο τιμόνι της παρουσίασης στη 2η σεζόν της Φάρμας και πάλι στο Mega. Ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια στον ίδιο τηλεοπτικό με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και η συνέντευξη που έδωσε ήταν μοναδική.

♦ Ο Ηλίας αναλυτικά αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στον ίδιο μετά το Survivor σε σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό. «Άσε τις κατηγορίες, άσε το στρατοδικείο στην άκρη… άσχετο ότι ποτέ δεν συνέβη (γιατί ήταν σε άδεια) να σου πω τι με πείραξε; Με διώξαν από τη μονάδα μου! Γιατί με διώχνεις από την μονάδα μου; Εγώ για αυτό είχα πάει. Μου’ κόψαν το δικαίωμα να είμαι βατραχάνθρωπος!», ανέφερε ξεσπώντας και επικεντρώθηκε σε περιστατικό αφού είχε πρώτα τονίσει πως τα χρήματα που έπαιρνε δεν ήταν πολλά.

«Πηγαίνοντας να δω τότε τον αρχηγό του ναυτικού για να μου πει τι να κάνω. Δεν με εδιωξαν οι δικοί μου άνθρωποι με έδιωξαν από το ναυτικό και το δικαίωμα να παίρνω συντηρήσεις. Γιατί ρε; Σε εμένα; Έγραφες σε ένα χαρτί και ο πρώτος που έβαζες ότι και αν συνέβαινε ήμουν εγώ. Είσαι λάθος!», δήλωσε.

«Ξέρεις πόσα χρόνια τα κρατάω για να τα πω σε εσένα αυτά… Πόσα χρόνια;», ανέφερε χωρίς να μπορέσει να κρατήσει τα δάκρυά του και συμπλήρωσε: «Πήγα και ο άλλος ήταν 300 κιλά και ξέρεις τι μου είπε; “Μας έκθεσες ρε Βαλάση”. Όχι δεν σε εξέθεσα εγώ… Εγώ υποστήριξα αυτό που ήμουν για ότι με καλέσατε και έκανα και πουθενά να μην είχα πάει έχω 10 παλικάρια θαμμένα με τα χέρια μου. Δεν μπορείς εσύ να μου πεις ότι εγώ είμαι απαράδεκτος και σε εξέθεσα. Εκεί έληξα το ναυτικό στο μυαλό μου».

♦ Ανάμεσα σε άλλα έκανε έντονη κριτική για την χώρα λέγοντας: «Το θέμα μας είναι αν το Survivor κάνει 60αρια ή 80αρια; Βρε ταραμάδες… ασχοληθείτε με τον κόσμο που πεινάει»!

♦ Σε περίπτωση που του ξαναπρότειναν να μπει στο Survivor τι θα έκανε; «Αν ήξερα ότι δεν θα πάρω τα χρήματα δεν θα το έκανα. Εμένα ο σκοπός μου εκείνη τη στιγμή ήταν τα χρήματα. Επειδή τότε αντιπροσώπευα τη μονάδα ΟΥΚ δεν ήμουν εγώ… ήμουν αλλά αντιπροσώπευα μία κατάσταση», επεσήμανε ο Ηλίας Βαλάσης.

♦ Σχετικά με το 2003 και το παιχνίδι που συμμετείχε, ανέφερε: «Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα πάρω τα χρήματα, όμως ήθελα να παίξω μέχρι το τέλος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες και δεν τα ξέρει ο κόσμος… Εγώ έναν άνθρωπο φοβόμουν. Το Λαμπρινάκη, κανέναν άλλο. Για αυτό και έπαιρνα σερί όλες τις ασυλίες. Καλώς ή κακώς ήμουν ένας βατραχάνθρωπος και οι άλλοι άνθρωποι που ήρθαν από το πουθενά». Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στον παίκτη από την Κρήτη, που έφτασε μέχρι τον τελικό εξηγώντας: «Όταν επέτρεψα στον εαυτό μου να χάσει ήταν γιατί το συμφώνησα με αυτό να γίνει έτσι και όταν είδα όλες τις ψήφους του να πέφτουν πάνω μου δεν το περίμενα ποτέ. Δεν μπορώ να σου πω τι είχε γίνει πίσω από τις κάμερες και ήμουν σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα με ψήφιζε. Εδώ δεν είπα τίποτα και κάτω στα Χανιά έκαναν πράγματα σε αυτόν τον άνθρωπο, που έμεινα μόνιμα εκεί για 1-2 χρόνια για να τον βοηθήσω».

nikos lamprinakis

♦ «Αγάπη μου βάλε με τώρα… μπορείς;», ανέφερε για το Survivor που παίζεται τώρα στο ΣΚΑΪ σχετικά με την ευκολία των αθλημάτων και την αθλητικότητα που απαιτούν. Μάλιστα μίλησε για την άγνωστη φιλία του με τον Στέλιο Χανταμπάκη αλλά έκανε και ένα απολαυστικό σχόλιο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

♦ Όντας συναισθηματικά φορτισμένος μάλιστα, εξήγησε πως δεν επικοινώνησε με το φίλο του, για χάρη του οποίου είχε μπει στο παιχνίδι με σκοπό να τον βοηθήσει μετά το ατύχημα που είχε και τον είχε αφήσει ανάπηρο.

♦ Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος. Ο Ηλίας Βαλάσης είπε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη βοήθεια που του έχει δώσει, τόσο τηλεοπτικά, όσο και οικονομικά όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης.

[g_youtube v="I4o902BP7Yk"]

Πηγή: peoplegreece.com