Απίστευτο: Πώς αποκάλεσε ο Παππάς τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια απίστευτη δήλωση το πρωί της Πέμπτης (27/10/2016) ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς επιχείρησε να περιγράψει τι θα συμβεί με τους νέους καναλάρχες από τη στιγμή που ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Ερωτηθείς ποιοι θα υποχρεωθούν να καταβάλουν, βάσει του παλιού καθεστώτος, το τίμημα επί των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παππάς απέφυγε να κατονομάσει τους επιχειρηματίες, Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη, αντικαθιστώντας, με εύσχημο τρόπο, τα ονόματά τους με τα αντίστοιχα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, Γιάννη Δάρρα και Γιώργου Δαράκη.

Η ακριβής δήλωση του κ. Παππά έχει ως εξής: «Θέλω να είμαι πάρα πολύ ξεκάθαρος, διότι έχουν ανοίξει διάφορες ορέξεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το κανάλι του Δάρρα και του Δαράκη, το οποίο δεν υφίσταται, δεν μιλώ για την ΕΡΤ, έχει την ίδια νομική ισχύ με το κανάλι το οποίο λειτουργεί εδώ και χρόνια. Δηλαδή, ο Δάρρας κι ο Δαράκης μπορούν να κοιτάξουν τις προϋποθέσεις που θα βάλουμε, να καταβάλουν το τίμημα, γιατί είναι και πολύ εύποροι συμπολίτες μας, εξ όσων γνωρίζω...».

Μάλιστα, ο ίδιος απέδωσε τη συγκεκριμένη περιγραφή σε αστεϊσμό.

[g_youtube v="5kSaV50YjKw"]