Σε σοκ στον ΑΝΤ1 με το Σ-Κ: Στο τραπέζι και «ξαφνικός θάνατος» της εκπομπής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να μιλάμε για το πρώτο Σαββατοκύριακο ωστόσο η πρεμιέρα της Μαρίας Μπεκατώρου εξελίχθηκε σε πανωλεθρία για τον ΑΝΤ1.

Και το σημαντικότερο όλων είναι πως από την μία μέρα στην άλλη από την συχνότητα του καναλιού έφυγαν 80.000 τηλεθεατές! 12,5% και 280.000 τηλεθεατές ήταν ο μέσος όρος του Σαββάτου στο σύνολο του κοινού και την Κυριακή υποχώρησε στο 8,7% με 201.000 θεατές.

Δηλαδή μέσα σε μια μέρα έφυγε από την εκπομπή σχεδόν το ένα τρίτο του τηλεοπτικού κοινού! Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κλειστή σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας μιας και το πρόγραμμα ρίχνει πολύ τον μέσο όρο του καναλιού. Και η αρχική απόφαση είναι να δοθεί στην εκπομπή διορία μόλις ενός μήνα. Εάν δεν ανακάμψει δεν θα δοθεί παράταση ή περίοδος χάριτος και θα κοπεί.

Ο ΑΝΤ1 σε μια πολύ κρίσιμη σεζόν και έχοντας πληρώσει πάνω από 70.000.000 εκατομμύρια ευρώ για την άδεια δεν πρόκειται να ρισκάρει ούτε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση ούτε στις διαφημίσεις. Και δυστυχώς για την Μαρία Μπεκατώρου το Σου – Κου λόγω της τρίωρης διάρκειάς του αποτελεί το πρόγραμμα κορμό του Σαββατοκύριακου. Ήδη από την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν ριζικές διορθωτικές κινήσεις για να ανακάμψει η εκπομπή. Μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και έχοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της η Μαρία Μπεκατώρου θα πρέπει πλέον να αποβάλλει το σύνδρομο φοβίας του Τηλε – Άστυ και να μην αποδέχεται αδιαμαρτύρητα διορισμό συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Κάποιοι άλλωστε απ” αυτούς έχουν ήδη «καεί» οπότε δεν τους πολυ – νοιάζει. Θα πρέπει όμως να νοιάζει την ίδια για να μην έχει την τύχη τους.

nassosblog