Η αποκάλυψη του Βερύκιου για την επαφή Κοντομηνά-Παντζόπουλου που άφησε κάγκελο τη Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εκπλήξεις είναι απανωτές!Μετά την εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη οι αποκαλύψεις δεν είχαν τελειωμό.

Συγκεκριμένα πήρε τη σκυτάλη ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθισε στον καναπέ της παρουσιάστριας και μίλησαν για τα τεκταινόμενα.

Ο Δήμος θέλοντας να κάνει και λίγο πιο πιπεράτη την συζήτηση και να δώσει ακόμα ένα στοιχείο από το παρασκήνιο, μίλησε για τα άστρα και τον ανάδρομο που υπήρχε πριν λίγο καιρό.

Επίσης, αποκάλυψε πως ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς ήθελε να επικοινωνήσει με την Ελένη και να την καθησυχάσει, δεν τον άφησε λόγο ανάδρομου, και εκείνος επέλεξε να τηλεφωνήσει στον αγαπημένο της παρουσιάστριας, Μάκη Παντζόπουλο και να της στείλει το δικό του μήνυμα.

«Μάκη, (…) πάρε το Ελενάκι αλλά έχει ανάδρομο και πες της μην ανησυχεί», είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον σύντροφο της παρουσιάστριας βάση των λεγομένων του Δήμου. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κοκκίνισε και να αισθάνθηκε αμήχανα λόγο της αποκάλυψης αλλά επιβεβαίωσε τα λόγια του καλεσμένου της.

[g_youtube v="yKDhe3sCgao"]

youweekly.gr