Σκορδά 35% …Καραβάτου 5%… τι σημαίνει η διαφορά των 30 μονάδων;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαίνει πολλά… προφανώς. Εντάξει απο την μία είναι πρεμιέρα και ο κόσμος έχει την περιέργεια να δει τι θα δεί… και αν θα έχει την Σκορδά κάθε πρωϊ παρέα στο σπίτι του.

Απο την άλλη η τρομακτική διαφορά δεν έχει να κάνει τόσο με το περιεχόμενο αλλά με την δυναμική των καναλιών. Πάνω κάτω όλοι παίζουν τα ίδια.

Μοιραία τα πρόσωπα που στέκουν το ένα απέναντι στο άλλο με όμοια θεματαλογια είναι η Φαίη και η Κατερίνα. Οπότε η σύγκριση είναι απολύτως λογική.

Μοιραία η διαφορά θα πρέπει να χτυπήσει κουδούνια στην Καραβάτου… να αντιληφθεί επιτέλους πώς το καθημερινό δεν έχει καμία σχέση με το Σαββατοκύριακο και πώς μοιραία θα χρειαστεί συνεργάτες Μουτζαχεντίν… για να ανταπεξέλθει… και όχι παιδάκια με θετική ενέργεια. Αν κατέβαινε η Φιλιώ στο πλατό ίσως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Μοιραία τα νούμερα αυτά φέρνουν χαρά στην Σκορδά… αλλά όλοι ξέρουμε ότι η πρώτη εκπομπή ήταν ένα ασυντόνιστο χάλι και μισό, ενα κράμα άναρθρών κραυγών με την Τρυφίδου να βαράει ηρεμιστικές στο κοντρόλ. Για την εκπομπή ώς εκπομπή θα σας έχω αργότερα ένα παρασκήνιο που θα σας… εντυπωσιάσει. Όχι τόσο για όσα ειπώθηκαν αλλά απο ποιόν… για το νέο Πρωϊνο με την Φαίη.

Μοιραία θα έχουμε αλλαγές σε λίγο καιρό. Βάζετε στοίχημα;

nassosblog