Ράκος η Μενεγάκη: Το κλάμα για Alpha-Κοντομηνά και το σενάριο μεταγραφής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο είναι ραγδαίες με τους παρουσιαστές του Alpha να παγώνουν στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης ότι ο σταθμός δεν πήρε τελικά την πολυπόθητη άδεια.

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος επισήμανε στην ανακοίνωση που έστειλε στον καθένα τους ξεχωριστά ότι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο για να δικαιωθεί.

Με δάκρυα υποδέχτηκε και η Ελένη Μενεγάκη αυτή την είδηση ότι ο Alpha δεν πήρε την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, στον οποίο η Ελένη Μενεγάκη έζησε πολλές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της είναι αντιμέτωπος με το μαύρο, επομένως και η «βασίλισσα» της Κάντζας κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τηλεόρασης!

Σύμφωνα με το You, η Ελένη Μενεγάκη, που δένεται με ανθρώπους και καταστάσεις, δεν συμπαθεί τις απότομες αλλαγές. Στην περίπτωση του ALPHA στενοχωρήθηκε πολύ τόσο για την κατάσταση όσο και για τον ίδιο τον Δημήτρη Κοντομηνά!

«Τον αγαπάει και τον σέβεται τον πρόεδρο, όμως είναι επαγγελματίας και πρέπει να αποστασιοποιείται συναισθηματικά για να πάρει αποφάσεις που την αφορούν επαγγελματικά», αναφέρει στο YOU πρώην συνεργάτης της λαμπερής παρουσιάστριας, που αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική φορά που αποχωρίστηκε το σπίτι της στα Μελίσσια ήταν για να συναντηθεί από κοντά με τον επιχειρηματία.

Την ίδια στιγμή ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια, που θέλουν την «αρπαγή της ωραίας Ελένης» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

fimes.gr