Η αλήθεια για το πρόβλημα στον γάμο και η εκκωφαντική σιωπή Λιάγκα-Σκορδά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρώτα ήταν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν τηλεοπτικά.

Και άλλες φορές είχε ακουστεί ωστόσο ποτέ δεν συνέβη. Η διαφορά είναι πως φέτος η πληροφορία περί τηλεοπτικού χωρισμού Γιώργου – Φαίης δεν διαψεύδεται ούτε από το κανάλι, αντίθετα αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολούθησε μέσα στην εβδομάδα δημοσίευμα μεγάλου μιντιακού και σοβαρού site που έκανε λόγω για προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού και χθες Πέμπτη κυκλοφόρησε εβδομαδιαίο έντυπο υπό τον τίτλο «Σύννεφα στο γάμο τους».

Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας κάνει το γύρο του Ιονίου μαζί με τον καλό του φίλο Θέμη Γεωργαντά και ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο instagram ενώ οι πληροφορίες θέλουν την Φαίη Σκορδά να βρίσκεται μαζί με τους δύο γιους της σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής.

Η Φαίη πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους όσον αφορά σε δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή ωστόσο ο Λιάγκας λαλίστατος έσπευδε να να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει πληροφορίες και ρεπορτάζ. Και δεν μιλάμε μόνο για επαγγελματικά θέματα αλλά και προσωπικά όπως όταν χάλασε η «φιλία» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Είναι λοιπόν η πρώτη φορά που δεν έχει βγει να δώσει απάντηση στις φήμες. Την ίδια βέβαια στιγμή πρέπει να αναφέρουμε πως οι φήμες των προβλημάτων στο γάμο δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται από κανένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Αλλαγή τακτικής όσον αφορά στη διαχείριση της δημοσιότητας της προσωπικής τους ζωής; Στάση αναμονής; Όπως και να ‘χει αυτά τα θέματα πάντα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έρχεται η ώρα που αποδεικνύεται αν είναι αληθινά ή ράδιο – αρβύλα.

nassosblog