Πασίγνωση ηθοποιός του Μπρούσκο κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε το σκυλάκι της! Πως απαντά η ίδια (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ηθοποιό του Μπρούσκο η οποία λέχθηκε ότι κακοποίησε το σκυλάκι της.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα κατηγορούσαν την Κύπρια ηθοποιό που παίζει στο Μπρούσκο για παραμέληση του ζώου της, αφήνοντάς σε συνθήκες που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκτεθειμένο.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο socialista.com.cy, η ίδια αρχικά αποφάσισε να απαντήσει με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας, η οποία όπως όμως φάνηκε δεν στάθηκε αρκετή για να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και δεύτερη ανάρτηση της Κύπριας ηθοποιού, Μαρίας Ιωάννου, μακροσκελέστατη αυτή την φορά, κλείνοντας στόματα και απαντώντας σε κακεντρεχή σχόλια.

Αρχικά τα δημοσιεύματα εναντίον της ανέφεραν τα ακόλουθα που συνιστούσαν κακοποίηση του ζώου της:

Ωστόσο, η Μαρία Ιωάννου έδωσε την δική της αποστωμοτική απάντηση:

"Υπερασπιζεστε ολοι με μενος ενα σκυλακι που ακουσατε οτι κακοποιηθηκε. Το καταλαβαινω! Κι εγω ετσι νιωθω παντα οταν βλεπω τετοια θεματα. Αναρρωτηθηκατε ομως εστω για μια στιγμη αν ειναι αληθεια αυτο που γραφτηκε και αναπαρηχθηκε;

Με ξερετε τοσα χρονια! Στο fb μου υπαρχουν αναρτησεις για ζωα που χρειαζονται φροντιδα και τελος παντων για οποιον ενδιαφερεται πραγματικα να το ψαξει ειναι πασιφανες πως δεν αγαπαω απλα τα ζωα. Τα λατρευω! Τα υπερασπιζομαι! Εξου και το γεγονος οι η Λουλου περι ης ο λογος, ειναι απο καταφυγιο (στην Μονή συγκεκριμένα) και οχι απο καποιον εκτροφεα ζωων. Πάντα κρατω μια σταση μετρημενη, αν και εχω ξαναυποστει λασπη, παντα μετραω τα λογια μου στις απαντησεις μου. Αυτη την φορα ομως εχω μεινει αναυδη με το μισος σας. Δεν απαντησα συγκεκριμένα αρχικα παρα μονο έμμεσα με την φωτογραφια που αναρτησα στην σελιδα μου στο fb και θεωρησα πως ηταν αρκετο. Σήμερα ομως με τις αναδημοσιευεις νιωθω την αναγκη να σας μιλησω ανοιχτα.

Σε ολους εσας που αναφερετε το ονομα μου και βριζετε ασυστολα. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, το θεωρω γελοιο να προσπαθησω να σας αποδειξω οτι δεν εγιναν ετσι τα πραγματα. Φυσικα και ειναι λασπη και ψεματα και παραποιηση της αληθειας σε βαθμο εγκληματικο. Γιατι το να εξευτελιζεις εναν ανθρωπο κατα αυτον τον τροπο ειναι εγκληματικο. Σκεφτείτε λοιπον εσεις οι ζωοφιλοι αν περα απο τα ζωα ειστε και φιλοι του ανθρωπου.

Και αναρωτηθειτε γιατι υποστηριζετε μονο τα ζωα αλλα μπροστα στην εικονα ενος ανθρωπου που κακοποιειται με προσβολες και υβρεις δεν κανετε τιποτα. Ποσο μπορεις να αγαπησεις αραγε ενα ζωο αν τον ιδιο τον συνανθρωπο σου τον μισεις και τον κακοποιας; Εγω αυτο αναρωτιεμαι. Και οσο για την Λουλου για οσους σας πηρε ο πονος ολη μερα σημερα καθεται στα ποδια μου και με κοιτα με ενα βλεμμα γεματο πονο. Γιατι νιωθει πως σημερα κακοποιουμαι εγω. Λυπάμαι πραγματικά.. οχι για μενα… εγω αντεχω!! Λυπάμαι για την υποκρισια καποιων σ αυτη την χωρα."

Και η πρώτη ανάρτηση-απάντηση, η οποία ωστόσο δεν στάθηκε αρκετή να καταλαγιάσουν οι φημολογίες...

Πηγή: Socialista.com.cy