Νίκος Μουτσινάς: «Μαύρη η ώρα που μίλησα στον Φώτη και τη Μαρία»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επίσημη πρεμιέρα με τη θεατρική παράσταση «Κοκομπλόκο» έκανε το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία για το τέλος του «Πρωινού ΣουΚου», για την περιβόητη δήλωσή του στο ΦΜ live, ενώ θέλησε να βάλει τέλος στην… ανταλλαγή «πυρών» με τον Δήμο Βερύκιο.

«Τελείωσε το ΣουΚου. (…)Μαύρη ήταν η ώρα που μίλησα στον Φώτη και τη Μαρία. Δε θα κάνω το πρωινό του χρόνου, so what; Βλακεία μου. Δεν το έκανα για να συζητηθεί. Πέρυσι είχα να επιλέξω ανάμεσα στο Πρωινό ΣουΚου και το Πρωινό ΣουΚου, γιατί ήθελα να συνεργαστώ και με τη Μαρία τη Μπεκατώρου, οπότε έκατσε λουκούμι» είπε χαρακτηριστικά και σχολίασε για το τηλεοπτικό του μέλλον:

«Δεν έχω καταλήξει ακόμα, συζητάω. Δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι που να θέλω πολύ να κάνω. Περιμένω να μου πει το κανάλι. Αν οι προτάσεις που μου κάνουν δεν μου αρέσουν, μπορεί να μην κάνω τηλεόραση. Οικονομικά θα ζοριστώ, αλλά μπορώ να το κάνω».

Όσον αφορά στο Δήμο Βερύκιο, ο Νίκος Μουτσινάς δεν σχολίασε κάτι, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να μη συνεχιστεί η κόντρα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επεσήμανε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο, που αντιλήφθηκε έστω και καθυστερημένα, ότι δεν είναι να τα βάζεις με τον Δήμο Βερύκιο…» και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δε μπορείς από τη μία να λες “δεν καίγομαι να γυρίσω στην τηλεόραση” και από την άλλη εμείς να ξέρουμε στο παρασκήνιο ότι έχεις κάνει ραντεβού με όλα τα κανάλια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

[g_youtube v="L0ikVLLC5qY"]

peoplegreece