Η επίσημη ανακοίνωση για τη Λίτσα Πατέρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ανακοίνωση από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ...

Το τελευταίο διάστημα άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες που έκαναν λόγο για ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στην Λίτσα Πατέρα και στελέχη της εκδοτικής επιχείρησης του περιοδικού Αστρολόγος, που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Τέλος σε όλες τις φήμες για ρήξη στη συνεργασία με τη Λίτσα Πατέρα βάζει η εκδοτική εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε» του Ομίλου ΑΝΤ1. Η εταιρεία διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν να επικρατεί ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ τους για το περιοδικό «Αστρολόγος».

Με άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα fthis.gr, τονίζεται πως: «Η εκδοτική εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε» όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί άριστες σχέσεις με την κα Πατέρα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Ομίλου ΑΝΤ1 εδώ και 25 χρόνια».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε» κος Φάνης Ταμπάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:«Η εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε» διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα για ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις της με την κα Λίτσα Πατέρα. Η εκδοτική εταιρία «Δάφνη Επικοινωνίες» διατηρεί άψογες σχέσεις και άρτια συνεργασία μαζί της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά της στο περιοδικό «Αστρολόγος», καθώς και στον Όμιλο ΑΝΤ1».