Η επόμενη μέρα του Λιάγκα μετά το πρωινό, ο Μουτσινάς και η οργή της Φαίης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χωρίς το αγαπημένο του show είναι πλέον ο Γιώργος Λιάγκας και με δεδομένο ότι επιθυμεί διακαώς να φύγει από το πρωινό αλλά να μην επηρεάσει αυτό πολύ την γυναίκα του, ο δημοσιογράφος ψάχνει τις εναλλακτικές.

Δεδομένο είναι πως χωρίς πρωινό ο Λιάγκας θα χαθεί τηλεοπτικά για το πρώτο εξάμηνο της νέας σεζόν. Show με την έννοια της prime time παραγωγής είναι πολύ δύσκολο να στηθεί στον Αντ1 και έτσι όλοι ψάχνουν τον τρόπο να αξιοποιήσουν ένα «βαρύ» συμβόλαιο.
Η πληροφορία να αντικαταστήσει τον Γιάννη Λάτσιο στην κριτική επιτροπή του Dancing είναι μέσα στις προτάσεις που συζητάει αλλά για τον Λιάγκα το θέμα του είναι το prime time.
Και όταν λέμε prime time δεν εννοούμε βεβαίως μόνο Late night Show.

Απο την άλλη ο Γιώργος θέλει να φύγει απο το Πρωϊνο και επιμένει στην απόφαση του διότι προφανώς κάτι βλέπει. Γιατί μπορεί κανείς να πεί χίλια δυο για τον χαρακτήρα του αλλά ο τύπος ξέρει πολύ καλά τηλεόραση.

Η πρόθεσή τόσο του δημοσιογράφου αλλά και του Καλημέρη να τοποθετηθεί στην θέση του ο Μουτσινάς φαντάζει βολική για την συνέχεια της εκπομπής. Βεβαίως υπάρχουν φωνές που  θυμίζουν ότι ο Μουτσινάς πέρασε απο το πρωϊνο του Αντ1 και απέτυχε παταγωδώς, πρίν απο λίγο καιρό μαζί με την Ζαρίφη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Φαίη η οποία επιθυμεί μετά την φυγή του συζύγου της απο την εκπομπή να έχει εκείνη το πάνω χέρι και να αποφασίζει και όχι ο Μουτσινάς, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν είναι και το «καλύτερο παιδί» στις συνεργασίες.

πηγή: nassosblog