ΒΟΜΒΑ: Ποιος παρουσιαστής αποχώρησε χθες το βράδυ από το Έψιλον!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σας έγραφα πριν απο μερικές μέρες ότι θα έχουμε εξελίξεις στο Έψιλον και πως οι αποχωρήσεις τόσο της Μελέτη αλλά και της Κορομηλά… είναι μόνο η αρχή.

Σε αυτή την περίπτωση οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως η αποχώρηση σχετίζεται με το πως σκοπεύει να κινηθεί ο σταθμός στο θέμα της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.

Παρελθόν αποτελεί από χθες αργά το βράδυ ο Μάκης Γιομπαζολιάς από το στελεχιακό δυναμικό τουEpsilon. Ο δημοσιογράφος είχε την γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης τόσο του Epsilon όσο και του Extra και η αποχώρησή του έγινε συναινετικά μετά από συνάντηση που είχε με την ιδιοκτησία του σταθμού.

Ήδη για το πόστο του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του σταθμού ακούγεται το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος δεν είναι αρνητικός στην προοπτική αυτή ωστόσο θέλει να αποσαφηνιστεί το εάν ο σταθμός θα καταθέσει φάκελο αίτησης για την διεκδίκηση μια εκ των τεσσάρων αδειών γενικού περιεχομένου ενημερωτικού χαρακτήρα ή τελικά το Epsilon θα περιμένει την προκήρυξη των θεματικών αδειών για να αποκτήσει άδεια αμιγώς ψυχαγωγικού καναλιού.

Όπως και να ‘χει τα ηνία της ενημέρωσης έχουν περάσει εδώ και αρκετούς μήνες στον Νίκο Ευαγγελάτο και την ομάδα του και το live news έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης. Μάλιστα πριν σημειωθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη το όνομα του δημοσιογράφου είχε ακουστεί και για βραδινό ενημερωτικό talk show από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.