Είναι γεγονός: Φεύγει από τον ΑΝΤ1 για τον ALPHA με τα διπλά λεφτά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καθόλου δεν στεναχωρήθηκε η Μαρία Γεωργιάδου από την ανακοίνωση που της έκανε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Κύπρου Ντίνος Οδυσσέως ότι το «Χωρίς εσένα» έκλεισε τον κύκλο του και δεν πρόκειται να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν μιας και ως γνωστόν η Τρίτη καθημερινή σειρά του καναλιού που θα προβληθεί και στην Ελλάδα μετά το «Μπρούσκο» και τα «Δίδυμα Φεγγάρια» είναι η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Πέντε κλειδιά» της Λένας Μαντά.

Η Γεωργιάδου από τον Φεβρουάριο βρισκόταν σε συζητήσεις με τον νεοσύστατο Alpha Κύπρου για καθημερινή δραματική σειρά, η οποίες και ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και πλέον είναι θέμα χρόνου η υπογραφή του νέου συμβολαίου της για νέα καθημερινή δραματική σειρά με γνωστούς Έλληνες και Κύπριους πρωταγωνιστές.

Η Γεωργιάδου έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν με τα διπλά λεφτά από αυτά που έπαιρνε στον ΑΝΤ1. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο στην Κύπρο και αν πάει καλά θα ενταχθεί άμεσα και στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Δημήτρης Κοντομηνάς βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη όσον αφορά στην Κύπρο μιας και το κανάλι δεν ξεκίνησε καλά και χρειάζεται μεγάλες ενισχύσεις προκειμένου να σταθεί στον ανταγωνισμό.

Η πρώτη μεταγραφή ήταν της δημοφιλέστερης παρουσιάστριας στην Κύπρο, της Χριστιάννας Αριστοτέλους που μετά από 8 χρόνια στο Mega μετακινήθηκε στον Alpha. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης του Κυπριακού καναλιού τις επόμενες εβδομάδες.

nassosblog