Οι αλήθειες για τον «ξαφνικό θάνατο» της Ρούλας ο Φουρθιώτης και ο Ρέμος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι Αμερικανοί... ο λαός που γέννησε την τηλεόραση και έθεσε τους γραπτούς νόμους του μαύρου κουτιού λένε γι αυτό «Money talks and bullshit walks”. Η αργκό προσέγγιση των ειδικών της τηλεόρασης παγκοσμίως ισχύει σε όλες τις χώρες. Τα κανάλια δεν είναι ιδρύματα. Αν δεν φέρεις... πολύ απλά δεν θα πάρεις.

Αποδέχομαι ότι η κ. Κορομηλά έχει μια σεβαστή ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης. Σε μια άλλη εποχή. Σε άλλους καιρούς. Με άλλες απολαβές και άλλα κόστη παραγωγής.
Αποδέχομαι όμως και κάτι άλλο. Πως το 2016 τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Σε τέτοιο βαθμό που κάποιες φορές ανάλογες «Ιστορίες» παρουσιαστών πρέπει να μπαίνουν σε πολύ εντυπωσιακές προθήκες τηλεοπτικών μουσείων και να μην πιάνουν «χώρο» με παλιακά προγράμματα.
Πριν ακόμη σκάσει η είδηση του διαζυγίου πρώτοι εσείς οι αναγνώστες μας διαβάσατε την ένταση που υπήρξε στο κανάλι μεταξύ της Ρούλας και της Διοίκησης του Έψιλον. Κι επειδή η παραφιλολογία έπιασε κόκκινο μέχρι αργά χθες το βράδυ είπα να ξυπνήσω τους φανατικούς του Nassos blog με αλήθειες. Όπως άλλωστε κάνω εδώ και 7 χρόνια μέσα από το μετερίζι μου.

Αλήθεια πρώτη. Ουδέποτε ο Φουρθιώτης διεκδίκησε ρόλο συμπαρουσιαστη στο show Μπορεί να έχει ένα σκασμό αδυναμίες ο Μένιος αλλά μαλάκας δεν είναι. Ξέρει καλά πώς δεν τον συμφέρει ως Mr. 21% να καεί στα 6άρια και στα 7άρια.

Αλήθεια δεύτερη. Το κόστος που παρουσίασαν στην Διοίκηση για το τελευταίο Show της Ρούλας στην Σύρο ξεπέρασε τις 400.000 ευρώ. Εκεί έπεσε και το μεγάλο άκυρο. Δεν μπορείς για μια εκπομπή που κάνει 7άρια να δώσεις το μισό ετήσιο κόστος του προγράμματος σου. Μιλάμε για τεράστια απόκλιση εξόδων την στιγμή που το κόστος του κάθε show μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα  δεν ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώ.

Αλήθεια Τρίτη. Bravo Ρούλα δεν θα υπάρξει την Κυριακή. Θα δημιουργηθεί ένα Show με αρχισυντάκτες τον Θέμη Μάλλη και την Πωλίνα Τόλη με κεντρικό καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο και πολλούς ακόμη. Η όποια παραφιλολογία περί «άκυρών» από καλεσμένους είναι τουλάχιστον εκ του πονηρού.

Αλήθεια τέταρτή. Το Show θα έχει παρουσιαστή τον Φουρθιώτη.

Αλήθεια Πέμπτη.  Η νέα παραγωγή που θα μοιάζει με μια τηλεοπτική υπερ-συναυλία θα κοστίσει πολύ λιγότερα από το προβλεπόμενο κόστος των εκπομπών της Κορομηλά και η επιλογή του Μένιου είναι καθαρά λειτουργική μιας και ο νεαρός παρουσιαστής θα βρίσκεται ήδη στο νησί για την δική του εκπομπή.

Αλήθεια έκτη. Για το κανάλι ο κύβος ερρίφθη με τα νούμερα της τελευταίας εκπομπής της Ρούλας. Τα μονοψήφια δεν κάθισαν καλά ούτε στην διοίκηση ούτε και σε όσους την στήριξαν. Και η δικαιολογία πώς είχε ποδόσφαιρο δεν έπεισε μιας και ο Σπύρος την ίδια ώρα κρατήθηκε σε πολύ ψηλά νούμερα.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας… Άντε γεια τώρα. Πάω για πρωϊνο…

Πηγή: Nassosblog