Η μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου και η μεγάλη αλλαγή προ των πυλών για Καραβάτου-Κατσούλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


To Epsilon δείχνει να μπαίνει γερά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, καθώς πρόκειται να εντάξει στο δυναμικό του νέα πρόσωπα και να επενδύσει σε παλαιότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό και οι ιθύνοντες της έχουν προτείνει να αναλάβει την πρωινή ζώνη (7-10). Η συγκεκριμένη ζώνη είναι μια πρόκληση για την Κατερίνα, καθώς εδώ και έξι χρόνια η μεσημεριανή ζώνη μονοπωλούσε το τηλεοπτικό της ενδιαφέρον.

Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Θέμης Μάλλης θα αναλάβει την αρχισυνταξία της καινούργιας εκπομπής, ενός concept που φιλοδοξεί να δώσει την απαραίτητη φρεσκάδα και ανανέωση, κάτι που θα γίνει τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από την ομάδα που θα την πλαισιώνει. Μια ομάδα με αντανακλαστικά που θα «σερβίρει» την επικαιρότητα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει. Η σκαλέτα της εκπομπής θα έχει όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, του lifestyle αλλά και στήλες με μόδα και ομορφιά. Σε επικοινωνία που είχαμε με την Κατερίνα, δεν θέλησε να μας επιβεβαιώσει το οτιδήποτε καθώς το συμβόλαιο της με τον Alpha είναι σε ισχύ και λήγει στις 31 Ιουλίου.

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα μετακομίσει στα παλιά της λημέρια που δεν είναι άλλη από την μεσημεριανή ζώνη, ενώ όπως όλα δείχνουν φέτος είναι η τελευταία χρονιά του NaMaSte. Άλλη μια σκέψη του Epsilon είναι η εσωτερική μετεγγραφή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Το ζευγάρι απ’ ότι φαίνεται πρόκειται να «μετακομίσει» από το Σαββατοκύριακο, να αναλάβει την ζώνη 10-1 και να βρεθεί απέναντι από τους Λιάγκα-Σκορδά. Μια κίνηση του Epsilon που αν τελικά προχωρήσει βασίζεται στο γεγονός πως το ζεύγος Καραβάτου-Κατσούλη είναι ιδιαίτερα αγαπητό από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στην εμπειρία που έχει η Κατερίνα από το καθημερινό. Όπως και να χει αυτή η περίοδος είναι αφιερωμένη στις μετεγγραφές, στις αλλαγές, στις τηλεοπτικές εκπλήξεις-εξελίξεις και αξίζει να την απολαύσουμε!

peoplegreece