Ο τσαμπουκάς του Τανιμανίδη με τον Μαυρίδη και ο ΑΝΤ1

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Όχι, δεν νομίζω να συνεχίσω το World Party, αλλά αυτό είναι μια δική μου απόφαση, ως παραγωγός της εκπομπής. Ο λόγος είναι ότι νιώθω έτοιμος να δημιουργήσω κάτι καινούργιο και επίσης θέλω να σταματήσω όταν η εκπομπή είναι ακόμα στην κορυφή προτού αρχίσει η καμπή της. Προτιμώ να "λείψουμε" από τον κόσμο παρά να μας βαρεθεί».

Μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη απάντηση του Τανιμανίδη σε εβδομαδίαιο έντυπο για το εάν θα συνεχίζει η ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha. Μάλιστα ο πολυταξιδεμένος παρουσιαστής πρόσθεσε: «Το επόμενο βήμα θα έρθει σύντομα και μάλιστα αυτό τον καιρό τριγυρίζουν στο μυαλό μου αρκετά concept, πάντα με κύριο στοιχείο τη διαφοροποίηση και τα ουσιαστικά θετικά μηνύματα όπως ακριβώς κάναμε και στο world party».

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει «ψυχρανθεί» εδώ και μήνες με τον μέχρι πρόσφατα κολλητό του και συμπαρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Μαυρίδη. Και ο λόγος είναι πως ενώ ο Σάκης ήταν στην ουσία ο δημιουργός του «World Party» και ο παραγωγός της εκπομπής ο Γιώργος στην τελευταία σεζόν ήθελε να έχει λόγο σε όλα κυρίως στους προορισμούς που θα επιλέγονταν κάθε φορά. Ωστόσο αυτό που «φέρεται» πως έφερε την χαριστική βολή ήταν η δήλωση του Μαυρίδη στα μέσα της σεζόν πως δεν συνεχίζει το «World Party» χωρίς να έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Το «World Party» λοιπόν δεν συνεχίζει όπως έχει και ο Τανιμανίδης αποχωρεί από τον Alpha με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να αναφέρουν πως οδεύει προς τον ΑΝΤ1. Άλλωστε μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Γρηγόρη Αρναούτογλου να είναι ένας από τους τελευταίους καλεσμένους του στο φετινό «The 2night show», ενώ είχε ήδη κλείσει όλες τις εκπομπές του σε γυρίσματα.

Ο Σάκης λοιπόν επεξεργάζεται ένα νέο concept με ταξίδια στο εσωτερικό, επαφή με τον κόσμο αλλά και παιχνίδια αντίστοιχο αυτού που έκαναν παλιότερα ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και ο Γρηγόρης με τον πρώτο «Όμορφο κόσμο». Γιατί η εκπομπή δεν πάει στον Alpha; Γιατί πολύ απλά υπάρχει το «60’ Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση με αντίστοιχη θεματολογία αλλά σε πιο ειδησεογραφική μορφή το οποίο κάνει και υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε τις επόμενες μέρες…

nassosblog