Γιώργος Λιάγκας. Η κόντρα και το ψέμα για τον Μαζώ που τον εξέθεσε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έξαλλος για μια ακόμη φορά χθες το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας πυροδοτώντας εκ νέου την διαρκή κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή την φορά ο παρουσιαστής του «Πρωινού» τα «έχωσε» με το γάντι στον Γιώργο Μαζωνάκη ο οποίος επέλεξε αντί της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 να εμφανιστεί στην βραδινή ζώνη του σταθμού και συγκεκριμένα στο «The 2night show» του Γρηγόρη.

«Τον κάλεσα αλλά δεν καταδέχεται την πρωινή ζώνη ο Γιώργος»  ανέφερε στον «αέρα» του «Πρωινού» ο Λιάγκας έχοντας προφανώς ασθενή μνήμη.

Όμως δεν έχουν ασθενή μνήμη και όλοι οι θεατές του. Τέσσερις τουλάχιστον φορές ο Μαζώ έχει προτιμήσει όχι μόνο την πρωινή ζώνη αλλά συγκεκριμένα τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.  

Η πρώτη φορά ήταν τον Οκτώβριο του 2010 λίγο μετά την ανάληψη της πρωινής ζώνης του Mega από το ζευγάρι. Ακολούθησε νέα εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2012 όπως και την επόμενη χρονιά τον Φεβρουάριο του 2013 με τον Λιάγκα να επισημαίνει «Ευχαριστούμε τον Γιώργο που μας τιμά όπως κάθε χρόνο».

Προς το τέλος της ίδιας χρονιάς, τον Νοέμβριο και ενώ το ζευγάρι είχε πάρει μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 ο Μαζωνάκης τους στήριξε για μια ακόμη φορά και μάλιστα λίγο πριν την πρεμιέρα του με την Καίτη Γαρμπή σε νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς. Μια χαρά λοιπόν ο τραγουδιστής καταδέχεται την πρωινή ζώνη απλά τη συγκεκριμένη σεζόν φαίνεται πως η επιλογή που έκανε στην βραδινή ζώνη ενόχλησε τον Λιάγκα σε τέτοιο βαθμό ώστε να εκτεθεί στο τηλεοπτικό κοινό.