Οι εξηγήσεις της Τσιμτσιλή για την παρέμβαση του Κοντομηνά: “Ο πρόεδρος ουδέποτε…”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια μέρα μετά το πρωτοφανές σκηνικό που έλαβε χώρα on air στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από τους πρωταγωνιστές. 

Η παρουσιάστρια μόλις συνδέθηκαν με το ραδιόφωνο του alpha και τον Δήμο Βερύκιο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

«Ο κύριος Κοντομηνάς έκανε μία παρέμβαση γιατί κάτι ήθελε να πεί και καλά έκανε και το είπε. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι είναι από τους ανθρώπους που ουδέποτε δεν μας έχει απαγορεύσει να λέμε την άποψη μας. Υπάρχει πολυφωνία και απόλυτη ελευθερία» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για να προσθέσει «ο πρόεδρος είναι ενεργός τηλεθεατής μας, μας παρακολουθεί ανελλιπώς και μου στέλνει καθημερινά μηνύματα και παρατηρήσεις »

Δείτε το video από την παρέμβαση-σοκ Κοντομηνά στην πρωινή εκπομπή του Αlpha: «Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα» 

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της χτεσινής εκπομπής αναφέρθηκαν σε ένα θέμα που σχολιάστηκε για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία, εκφράστηκε μια άποψη από τον Δημήτρη Παπανώτα που παρερμηνεύθηκε και τα αίματα άναψαν με τον Δήμο Βερύκιο. Η εκπομπή κόπηκε, πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψαν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο πρόεδρος του Alpha, Δημητρης Κοντομηνάς. Και εκεί άρχισαν όλα…

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου» ήταν η πρώτη φράση του ομίλου Demco.
«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπεται» έλεγε η Τσιμτσιλή.

«Μη μιλάς, άσε να τελειώσω» τη διέκοψε με ένταση ο πρόεδρος του Alpha, συνεχίζοντας να απαριθμεί την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.