Δέκα μυστικά για το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” που σίγουρα δεν ήξερες (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια από τις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '90 δεν είναι άλλη από το Beverly Hills 90210 και αν και πολλά έχουμε ακούσει και διαβάσει για την σειρά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε...

  Αν και η Σάνεν Ντόχερτι όπως όλοι ξέρουμε δεν ήταν και το "καλύτερο" κορίτσι στο σετ της σειράς και παρά το ότι έφυγε μετά από μόλις τέσσερις σεζόν, έπαιξε κ

Αν και η Σάνεν Ντόχερτι όπως όλοι ξέρουμε δεν ήταν και το "καλύτερο" κορίτσι στο σετ της σειράς και παρά το ότι έφυγε μετά από μόλις τέσσερις σεζόν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μοίρα της "Μπρέντα" στη σειρά αφού όπως αποκάλυψε η ίδια ξαναεμφανίστηκε σε κάποια επεισόδια πιο δυνατή, επιτυχημένη και ώριμη και αυτό ήταν δική της ιδέα που τελικά πραγματοποιήθηκε.

Η αποκάλυψη της Τόρι Σπέλινγκ πως  εκτός από τον Μπράιαν Όστιν Γκριν είχε κοιμηθεί και με τον Τζέισον Πρίσλεϊ τον καιρό που συμπρωταγωνιστούσαν στα "Χτυποκάρδια" μας άφησε άφωνους!

Η αποκάλυψη της Τόρι Σπέλινγκ πως εκτός από τον Μπράιαν Όστιν Γκριν είχε κοιμηθεί και με τον Τζέισον Πρίσλεϊ τον καιρό που συμπρωταγωνιστούσαν στα "Χτυποκάρδια" μας άφησε άφωνους!

Η Τόρι Σπέλινγκ, συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι "Θάρρους ή αλήθειας", παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με δύο από τους διάσημους συμπρωταγωνιστές της τον καιρό του "Μπέβερλι". Και ενώ στην αρχή ήταν διστακτική ως προς την αποκάλυψη, τελικά το πήρε το ποτάμι.

Ο πρώτος που μοιράστηκε το κρεβάτι της Τόρι ήταν ο έρωτάς της και στη σειρά, "Ντέιβιντ", Μπράιαν Όστιν Γκριν και ο δεύτερος ο "Μπράντον" Τζέισον Πρίσλεϊ.

Και φυσικά, μετά τα αποκαλυπτήρια, δημοσιογράφοι πλησίασαν τον γνωστό ηθοποιό για ένα σχόλιο. Εκείνος είπε χαρακτηριστικά: "Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι κανενός δουλειά, έτσι κι αλλιώς".

Όλα για την πάρτη τους:  όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της Deep Thoughts From a Hollywood Blonde, η Τζένι Γκάρθ γνωστή ως “Κέλι” στην σειρά τα πά

Όλα για την πάρτη τους: όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της Deep Thoughts From a Hollywood Blonde, η Τζένι Γκάρθ γνωστή ως “Κέλι” στην σειρά τα πάντα ήταν διαθέσιμα για το καστ της δημοφιλούς σειράς! Χαρακτηριστικά η ίδια αποκαλύπτει πως ό,τι και αν ζητούσε από μπέιγκελ και αναψυκτικά θα το είχε αμέσως ενώ οι βοηθοί των διάσημων σταρ τους έφεραν ότι τους ζητούσαν ή αλλιώς ακριβώς ό,τι τραβούσε η όρεξή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, εκείνη απλά ζητούσε ένα καφέ.

Η Τόρι Σπέλινγκ πέρασε από οντισιόν αρχικά για τον ρόλο της Κέλι. Αν και μας είναι πάρα πολύ δύσκολο να φανταστούμε κάποια άλλη πέραν της Τζένι Γκάρθ στον ρόλο της Κέιλι Τέιλορ, η

Η Τόρι Σπέλινγκ πέρασε από οντισιόν αρχικά για τον ρόλο της Κέλι. Αν και μας είναι πάρα πολύ δύσκολο να φανταστούμε κάποια άλλη πέραν της Τζένι Γκάρθ στον ρόλο της Κέιλι Τέιλορ, η Τόρι αυτό ήθελε αλλά τελικά την διάλεξαν για τον ρόλο της Ντόνα.

Ο Ίαν Ζίερινγκ ξεγέλασε την Τζένι Γκάρθ και την φίλησε δήθεν για μια σκηνή όπως αποκαλύπτει εκείνη στο βιβλίο της. Αυτό έγινε στα πρώτα επεισόδια

Ο Ίαν Ζίερινγκ ξεγέλασε την Τζένι Γκάρθ και την φίλησε δήθεν για μια σκηνή όπως αποκαλύπτει εκείνη στο βιβλίο της. Αυτό έγινε στα πρώτα επεισόδια και μάλιστα της είπε πως έπρεπε να κάνουν πρόβα στη σκηνή και της ζήτησε να πάνε στο γκαράζ του σπιτιού του για την πρόβα (της σκηνής που δεν υπήρχε ποτέ στο σενάριο)!

H Tόρι Σπέλινγκ χρειάστηκε να αναβάλλει τις σπουδές της στο κολέγιο για να παίξει αφού όπως έχει πει η ίδια κάθε χρόνο έλεγε πως δεν θα πάει και άλλη χρονιά και κάθε χρο

H Tόρι Σπέλινγκ χρειάστηκε να αναβάλλει τις σπουδές της στο κολέγιο για να παίξει αφού όπως έχει πει η ίδια κάθε χρόνο έλεγε πως δεν θα πάει και άλλη χρονιά και κάθε χρονιά επειδή συνεχιζόταν δεν συνέχισε τις σπουδές της. Τελικά η σειρά κράτησε 10 χρόνια και εκείνη δεν πήρε ποτέ πτυχίο.

   O Τζέισον Πρίσλεϊ είχε πει κάποτε πως ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο καστ. Όπως είχε αποκαλύψει πέρασε Πέμπτη από οντισιόν, τον ειδοποίησαν την Παρασκευή και την Δε

O Τζέισον Πρίσλεϊ είχε πει κάποτε πως ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο καστ. Όπως είχε αποκαλύψει πέρασε Πέμπτη από οντισιόν, τον ειδοποίησαν την Παρασκευή και την Δευτέρα ξεκίνησε γυρίσματα!

Άλλη μια αποκάλυψη του τηλεοπτικού "Μπράντον" ήταν πως έφυγε από τη σειρά στη μέση του ένατου κύκλου όπου το πρωί γύρισε μια σκηνή με εκείνον που θα τον αντικαταστούσε, μάζεψε τα πράγματα του, μπήκε στο αμάξι του και έφυγε χωρίς να κοιτάξει πίσω. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην Guardian: "Δεν υπήρχε ούτε πάρτι, ούτε τίποτα νιώθω σαν να έχασα εννιά χρόνια από τη ζωή μου".

H Τίφανι Θίσεν που εμφανίστηκε στην πέμπτη σεζόν με τον ρόλο του "κακού κοριτσιού" και όπως είχε αποκαλύψει ήταν πολύ περίεργο για εκείνη αφού ο τότε αγαπημένος της στην

H Τίφανι Θίσεν που εμφανίστηκε στην πέμπτη σεζόν με τον ρόλο του "κακού κοριτσιού" και όπως είχε αποκαλύψει ήταν πολύ περίεργο για εκείνη αφού ο τότε αγαπημένος της στην πραγματικότητα Μπράιαν Όστιν την έβλεπε να φιλιέται με τον Λούκ Πέρι για τις ανάγκες κάποιας σκηνής.

Ακόμη αξίζει να σημειώσουμε πως τα επεισόδια στα οποία εμφανίστηκες εκείνη ήταν από τα πιο δημοφιλή της σειράς!

 Η Γκαμπριέλ Καρτέρις είπε ψέμματα για την ηλικία της για να πάρει τον ρόλο της Άντρεα. Μάλιστα είχε ρωτήσει και δικηγόρο αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό το "αθώο" ψεματ

Η Γκαμπριέλ Καρτέρις είπε ψέμματα για την ηλικία της για να πάρει τον ρόλο της Άντρεα. Μάλιστα είχε ρωτήσει και δικηγόρο αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό το "αθώο" ψεματάκι αφού κέρδισε τον ρόλο της 16χρονης Άντρια. Μάλιστα κάποιο περιοδικό ανακάλυψε το μυστικό και εκείνη φοβήθηκε πως μπορεί να χάσει τη δουλειά της.

womenonly.gr