Τηλεοπτική βόμβα: Δεν φαντάζεσαι ποιος παρουσιαστής συζητάει με το Epsilon!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το περσινό καλοκαίρι το Έψιλον έκανε μεταγραφές που συζητήθηκαν!

Τόσο η Αννίτα Πάνια, όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν δύο πρόσωπα που δεν περιμέναμε να δούμε να αλλάζουν κανάλι! Αλλά το κανάλι του Περιστερίου δεν έμεινε εκεί, αφού τον Μάρτιο ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά, την οποία φλέρταρε εδώ και δύο χρόνια!

Ωστόσο και αυτό το καλοκαίρι θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται ότι πολύ θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του το Ε, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Δεν φαντάζεσαι ποιος παρουσιαστής συζητάει με το Epsilon!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του marymary, το Ε πολύ θα ήθελε να εντάξει στη βραδινή ζώνη ένα τοκ σόου σαν και αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου, οπότε καθόλου δεν αποκλείεται την επόμενη χρονιά να δούμε το «Βράδυ» εκεί. Πάντως, αν γίνει αυτό, το show θα μεταφερθεί αυτούσιο, όπως ακριβώς προβάλλεται στον Alpha, με καλεσμένους αγαπημένους celebrities, ταλαντούχους καλλιτέχνες και πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα. Την εκπομπή θα πλαισιώνει μουσικά το συγκρότημα «48 Ώρες», όπως ακριβώς και στο κανάλι της Κάντζας!

Όσο για τα υπόλοιπα τηλεοπτικά πρόσωπα του Ε; Ποιοι πήραν το «πράσινο φως» και ποιοι βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις; Σύμφωνα με τη Real News, αυτοί που φαίνεται ότι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον σταθμό είναι η Ρούλα Κορομηλά, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Αννίτα Πάνια, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Φαίη Μαυραγάνη και βέβαια ο Μένιος Φουρθιώτης.

marymary