YFSF: Ξεσπούν για την Μαγγίρα: «Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τον Σταμάτη Φασουλή να αποδεικνύει πόσο διαβασμένος είναι, τον Πέτρο Φιλιππίδη να επαναλαμβάνεται… διαρκώς με το κοστούμι κουμπωμένο όντας καθισμένος-τύπου… τελειώνετε γιατί πρέπει να πάω σπίτι να πάρω τα φάρμακά μου- τον Μουτσινά να έχει πλεόν κουράσει με την καλιαρντοσύνη του και την Παπουτσάκη απλά να το παίζει όμορφη χωρίς να προσφέρει τίποτε άλλο στο παιχνίδι… πέρασε και αυτή την Κυριακή το Your Face.
 
Η μόνη που δείχνει να το απολαμβάνει είναι η Μπεκατώρου η οποία έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της. Τόσο το μακιγιάζ αλλά και το στύλ της. Και για να μην θεωρούν κάποιοι πώς εγώ είμαι ο κακός είπα σήμερα να ξεκινήσω την ημέρα με όσα έγιναν στο τουϊτερ.
 
Τι έγινε; Χαμός. Και προκλήθηκε απο την βαθμολογία των κριτών στην Μαγγίρα. Της έδωσαν από 10 και πάνω και τα σχόλια ήταν πολλά…
 
Εδώ σας έγραψα πως οι μεταμφιέσεις της ήταν ευκολάκι για εκείνη καθώς τις είχε κάνει στις παραστάσεις της. Τώρα όμως ο κόσμος αντιδρά. Αποκαλούν το παιχνίδι στημένο με αυτές τις βαθμολογίες… δεν έχουν και άδικο.
 
ΣΧΟΛΙΟ: «λοιπον,η ξεφτιλα σας εχει ορια,σε ποιο σημείο η μαγγιρα ήταν καλή???δεν ντρέπεστε???»  Επίσης σχολιάζουν πως ψηφίζει με στρατηγική καθώς δεν δίνει ποτέ το 5αρι σε όποιον είναι πάνω από εκείνη!