Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη που αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απόλυσής της από το Epsilon!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το λόγο για τον οποίο το Epsilon έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτει μία ανάρτηση της παρουσιάστριας στα social media, λίγες ημέρες αφότου το κανάλι κατήγγειλε την μεταξύ τους συνεργασία.

Tην Τρίτη που μας πέρασε, το κανάλι ανακοίνωσε ότι τερματίζει τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια, ενώ είχε προηγηθεί κόντρα.

Στην απόφαση (και) του περιοδικού «Εγώ Weekly» να απαγορεύεται από άλλα μέσα ενημέρωσης η αναπαραγωγή της ύλης του, το Epsilon απάντησε με απαγόρευση δημοσίευσης φωτογραφιών ή άλλου υλικού των παρουσιαστών του, χωρίς την προηγούμενη άδειά του.

Μεταξύ του υλικού ήταν και φωτογράφηση - συνέντευξη της Ελονώρας Μελέτη στο περιοδικό, με την παρουσιάστρια να αντιδρά στην απόφαση του καναλιού, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το συμβόλαιό της.

Με ανάρτησή της στα social media, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο κοντραρίστηκε με το κανάλι, με αποτέλεσμα να απολυθεί. Δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους του «Εγώ Weekly», η Ελεονώρα παρουσιάζει τη σειρά μαγιό με την υπογραφή της, γράφοντας, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα πως το να τα παρουσιάσει ήταν αυτό που ήθελε από την αρχή!

Λόγω της απαγόρευσης του περιοδικού, παραθέτουμε την ανάρτηση της παρουσιάστριας δίχως να μπορούμε να σας δείξουμε τη φωτογραφία.

μελετισ.jpg

star