Αρναούτογλου: Για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για την κόντρα με Κανάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αίσθηση προκάλεσαν οι επιθέσεις του Αντώνη Κανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους καλεσμένους που φέρνει και το ύφος της εκπομπής του.

Μάλιστα, όλοι έκαναν λόγο για μία κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους, αλλά και για το τέλος μίας πάλαι ποτέ "αδελφικής" φιλίας.

Ο Αρναούτογλου, ο οποίος είχε δεχτεί τα πυρά από τον κολλητό του, είχε αποφύγει να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα που έχει προκύψει, αν και από το περιβάλλον του, τόνιζαν ότι τον έχει στεναχωρήσει η συμπεριφορά του Κανάκη.

Ωστόσο, ήρθε η στιγμή που ο Γρηγόρης μίλησε ανοιχτά τόσο για τις επιθέσεις που δέχτηκε από τον mr. Αρβύλα, όσο και για την πραγματική τους σχέση.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην ενότητα του Θέμη Γεωργαντά, στο Πρωινό και τα είπε όλα.

«Σε επαγγελματικό επίπεδο μας χωρίζουν πολλά πράγματα και μας χώριζαν πάντα... είχε μία τελείως διαφορετική λογική... Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θέλω να το σχολιάσω... Σε ανθρώπινο επίπεδο και μιλήσαμε και ανταλλάξαμε τις απόψεις μας μετά το γεγονός, θα μου επιτρέψεις να μην πω τίποτα... Για μένα είναι ένας σημαντικός άνθρωπος... Σε επαγγελματικό επίπεδο καλά κάνει και τα χώνει εκεί που πιστεύει ότι πρέπει να τα χώσει και κρίνει...», είπε.

Εξάλλου, όπως εξήγησε, δεν έχουν τσακωθεί, αλλά έχουν απομακρυνθεί, όταν ο Γρηγόρης απέκτησε παιδί και άφησε πίσω την εργένικη ζωή. Και όπως τόνισε, θα ήταν μεγάλη του τιμή, ο Κανάκης να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του.

womenonly