Ραγδαίες εξελίξεις στην κόντρα Μελέτη – Φουρθιώτη – EPSILON! Η απάντηση της παρουσιάστριας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τις εξελίξεις στις σχέσεις Ελεονώρας Μελέτη – EPSILON – Μένιου Φουρθιώτη!

Δε θα σας κουράσω με όσα έχουν συμβεί, τα γνωρίζετε άλλωστε. Περιληπτικά έγιναν τα εξής:

Το κανάλι αντέδρασε, μετά από επιστολή που έστειλε η Ελεονώρα να άρουν την απαγόρευση, για τη δημοσίευση συνέντευξής της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Οι εξελίξεις γρήγορες και πιο προβλέψιμες πεθαίνεις! Το κανάλι κατήγγειλε μονομερώς τη σχέση συνεργασίας του με την παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό της λήγει την 31η Ιουλίου.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του pasmina.gr, οι εξελίξεις θα είναι τόσο σύντομες, όσο όμως και ραγδαίες!

Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή αυτή συντάσσεται το εξώδικο – απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη από τους δικηγόρους της. Είχε προηγηθεί εξώδικο του καναλιού στην ίδια, με ρήτρα μάλιστα πολλών χιλιάδων ευρώ στην περίπτωση που διαρρεύσει το κείμενο ή μέρος αυτού, στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το εξώδικο της Μελέτη, θα είναι σε αυστηρό ύφος, ενώ πέραν αυτού οι νομικοί σύμβουλοι της παρουσιάστριας, εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να κινηθούν εναντίον του καναλιού και για συκοφαντική δυσφήμιση, για σχόλια που έγιναν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη και αφορούσαν στο ήθος της! «Παιδί χωρίς ήθος», «Δε στήριξε το κανάλι» κτλ.

Ακόμα ένα σοβαρό παρασκήνιο λαμβάνει χώρα αυτήν τη στιγμή και αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι με τον πιο κοντινό συνεργάτη της παρουσιάστριας, που μάλιστα ήταν και δική της επιλογή, τον Θέμη Μάλλη.

Και το δικό του συμβόλαιο λήγει στις 31 Ιουλίου. Σύμφωνα με πηγές μας, προ των συμβάντων, δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωσή του. Τώρα φυσικά, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Με την Ελεονώρα Μελέτη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την επόμενη επαγγελματική της κίνηση – και παρά το ενδελεχές ρεπορτάζ του pasmina.gr – δε διαφαίνεται για την ώρα πρόθεση του Θέμη Μάλλη να την ακολουθήσει!

Τέλος, όσον αφορά στο εξώδικο της Ελεονώρας Μελέτη, είναι βέβαιο πως θα το παραλάβουν στο κανάλι, αν όχι απόψε (Τετάρτη 25 Μαΐου) τότε σίγουρα αύριο. Όσο για τον αν θα αποσταλούν και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση, θα το παρακολουθούμε από κοντά.

Μείνετε συντονισμένοι!

pasmina.gr