Λιάγκας κατά Γαλάνη:«Όταν έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση για το Playboy που είχε και λίγα κιλάκια…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Δήμητρα Γαλάνη μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη "Όλα καλά" στο Μακεδονία TV και μεταξύ άλλων είπε: «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία. Είναι να σαν κρεμάνε σφαχτάρια και να περιμένουμε να τους βγάλουν το δέρμα».

Αυτή τη δήλωση άκουσε και είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Κρίμα! Κρίμα γιατί είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Κρίμα για τις απόψεις της. Είναι σπουδαία τραγουδίστρια και αδικεί τον εαυτό της. Καταρχήν, έχει μια ημιμάθεια γύρω από το θέμα. Τα talent show τα βλέπει όλος ο κόσμος σε όλη τη γη, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, έχουν πάει σπουδαίοι καλλιτέχνες...

Το 60% των παιδιών που έρχονται στα talent show τραγουδούν έντεχνα τραγούδια. Γιατί είναι ανθρωποφαγία, δε κατάλαβα, όταν υπάρχει ένας ευγενής συναγωνισμός σε ένα παιχνίδι και δεν είναι ανθρωποφαγία όταν βλέπω στην αφίσα Γαλάνη και από την άλλη Κότσιρα και επιλέγω έναν από τους δύο να πάω. Καλά κάνει και δεν πάει σαν κριτής, αλλά είναι άλλο να το αφορίζει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν η Γαλάνη πήγε και έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση στο Playboy που είχε και τα λίγα κιλάκια παραπάνω ήταν μαγκιά της, πολύ μπροστά. Μια γυναίκα που δεν ήταν sex symbol, έκανε μια αισθησιακή, ωραία φωτογράφιση στο Playboy».

[g_youtube v="wqF-bgAW9Y0"]

Πηγή: gossip-tv