Μουρατίδης: «Η Ελλάδα πλήρωνε για τα 12άρια» – Τι απαντά η Γερμανού για το «My Number One»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταγγελία για «λάδωμα» από την Ελλάδα προκειμένου να παίρνει 12άρια στην Eurovision έκανε ο Νίκος Μουρατίδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτό έγινε στην περίπτωση του άριστα που πήραμε παλιότερα από το Ηνωμένο Βασίλειο!

Στα λεγόμενά του απάντησε η Ναταλία Γερμανού, η στιχουργός του «My Number One», με το οποίο η χώρα μας πήρε την πρωτιά το 2005 και είχε βαθμολογηθεί με 12 από την εν λόγω χώρα.

«Μην ανοίξω το στόμα μου γι’ αυτά που συνέβαιναν παλιά στην Eurovision. Εννοώ τον χορό των εκατομμυρίων που ξοδεύονταν και τον χορό των μιζών που δινόντουσαν για να παίρνει η Ελλάδα τα 12άρια. Πληρώναμε τις υπόλοιπες χώρες για να μας δίνουν 12άρια, αυτό εννοώ. Θυμάμαι ένα 12άρι που μας έδωσε η Αγγλία κάποτε, ξέρω πολύ καλά πώς το πήραμε και τι λαμογιά έγινε», είπε, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», την Κυριακή, ο Νίκος Μουρατίδης, σε ένα κρεσέντο… «γνώσης» για το διαγωνισμό.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού, που έγραψε το «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο βαμολογήθηκε με δέκα 12άρια, με αποτέλεσμα η χώρα μας να είναι τρίτη στη λίστα των χωρών με τα περισσότερα άριστα στην ιστορία της Eurovision.

«Πήραμε 12άρι από την Αγγλία το 2005. Και στο “Shake Ιt” πήραμε. Εγώ δεν είχα δώσει λεφτά. Δεν ξέρω τι ξέρει ο Νίκος και τα λέει όλα αυτά. Ο Σάκης είχε κάνει τη μεγαλύτερη περιοδεία από όλους, προωθώντας το “Shake Ιt” και είχε βέβαια και μεγάλο χορηγό, ο οποίος πλήρωσε για την περιοδεία. Η Έλενα επίσης έκανε μια μεγάλη περιοδεία, όχι όπως του Σάκη. Αν το “Shake Ιt” επισκέφτηκε 19 χώρες, η Έλενα πήγε σε 11 χώρες και παρουσίασε το “My Νumber Οne”», είπε, κατά τη διάρκεια του «NaMaste», η Ναταλία.

Και, «αδειάζοντας», έμμεσα πλην σαφέστατα, την πρωτοφανή δήλωση του Νίκου Μουρατίδη, κατέληξε; «εγώ δεν γνωρίζω να μπορείς να πληρώσεις και πώς θα πληρώσεις τη χώρα; Πώς θα χρηματίσεις μια χώρα; Δεν υπήρχαν επιτροπές τότε, υπήρχε μόνο televoting».

star