ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Έφυγε από το MEGA για τον ALPHA – Ποια είναι;;;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόκειται για την μόνη Κύπρια παρουσιάστρια που έχει κάνει – έστω και μια μικρό χρονικό διάστημα – καριέρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα πριν από αρκετά χρόνια βρέθηκε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο Κόσμο». Στην Κύπρο θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης με υψηλές τηλεθεάσεις.

Πριν λίγα 24ωρα η αιφνιδιαστική παραίτηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το Mega Κύπρου προκάλεσε μεγάλες απορίες στα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο η κατάσταση ξεκαθαρίζει….

Από τον Alpha στην Ελλάδα βλέποντας πως όλες οι εκπομπές πηγαίνουν άπατες με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και εξαίρεση το «Πακέτο» της Χατζηβασιλείου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επιθετικές κινήσεις στην Κυπριακή αγορά κάνοντας μεταγραφές δημοφιλών ονομάτων από άλλα κανάλια.

Η Αριστοτέλους είναι η πρώτη που κλείνει στον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα όπως λέγεται σχεδόν με τα διπλά λεφτά από αυτά που έπαιρνε στο Mega. Θα κάνει από την νέα σεζόν καθημερινή εκπομπή στις 16.00 μετά την Ελένη Μενεγάκη ενώ αργότερα θα πάρει και εβδομαδιαία εκπομπή στην Prime Time. 

Το παρασκήνιο στην Κύπρο πάντως μιλά για άτυπη «κόντρα» της Αριστοτέλους με την νέα σιδηρά κυρία του καναλιού Κατερίνα Γκαγκάκη και ενόχληση υψηλόβαθμων κληρικών (ως γνωστόν τοΜega Kύπρου ανήκει στην Αρχιεπισκοπή) για την τροπή που πήρε το θέμα.

ΠΗΓΗ: Nassosblog