Η αντίδραση του Χατζηπαναγιώτη στις προσωπικές ερωτήσεις για την Βίκυ Σταυροπούλου και την ερωτική τους ζωή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δείτε τι έγινε!

Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε να ρωτά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για τη σχέση του με την Βίκυ Σταυροπούλου με την οποία συγκατοικεί εδώ και 16 χρόνια δεν είχε μάλλον πρόθεση να δημιουργηθεί αυτή η αμηχανία ανάμεσα τους.

«Έχεις νιώσει ποτέ σε αυτά τα 16 χρόνια ότι αυτή η φόρμουλα που έχετε βρει με την Βίκυ ενδεχομένως να σας έχει κρατήσει λίγο πίσω από το να χτίσετε την προσωπική σας ζωή;»

«Αυτή η φόρμουλα μας οδηγεί σε αυτή τη συγκεκριμένη προσωπική ζωή. Τώρα από εκεί και πέρα όπως πολύ καλά ξέρεις στη ζωή τίποτα δεν είναι σταθερό και στάνταρ, καθημερινά παλεύεις για αυτό που θες, για αυτό που έχεις, για τη σημερινή μέρα κυρίως και μετά για την αυριανή. Μόνο ο Θεός ξέρει τι μπορεί να σου φέρει το μέλλον» απάντησε ο ηθοποιός και η Ντορέττα επέμεινε...

«Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν σας δημιουργήθηκε ποτέ ανάγκη για έναν σύντροφο, γιατί εσείς δεν έχετε ερωτική σχέση.»

«Εντάξει εμείς είμαστε σύντροφοι. Θες να σε ρωτήσω από τους φίλους σου που έχεις ποιοι είναι αυτοί που έχουν ερωτική σχέση; Τους συντρόφους; Έτσι όπως το θέτεις εσύ...»

«Εννοώ ρε παιδί μου να φτιάξεις τη ζωή σου σε ερωτικό επίπεδο, όχι συγκατοίκησης.»

«Κοίταξε αυτά είναι πολύ λεπτά πράγματα και είναι πράγματα που δεν συζητιόνται στο πρωινό MEGA, παρότι σας αγαπάω και είναι πολύ ωραία.»

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και ποιος είναι και τι κάνει. Σαν ανάγκη εννοώ, δεν δημιουργήθηκε ποτέ μέσα σε αυτά τα χρόνια;»

«Ανάγκες δημιουργούνται πάντα πολλές και καθημερινά διαφορετικές. Παλεύεις και βρίσκεις ή δεν βρίσκεις τρόπους» είπε κατηγορηματικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να δώσει τέλος στην αμηχανία που είχε δημιουργηθεί στην κουβέντα τους.

[g_youtube v="9ujFppnW8Z4"]

zappit