Καταιγιστικές εξελίξεις! Άγριος φόνος στο Μπρούσκο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Μπρούσκο καθώς ακόμη ένα αιματηρό γεγονός αναστατώνει τους πρωταγωνιστές.

O Μανούσος Ροκάκης συλλαμβάνεται από την αστυνομία, καθώς τα στοιχεία, εναντίον του πλέον είναι πολλά και αναμφίβολα ενοχοποιητικά. Ο νεαρός όμως, ακόμη και πίσω από τα σίδερα της φυλακής ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να δραπετεύσει, προκειμένου να συνεχίσει τα αρρωστημένα σχέδια του. Την ίδια στιγμή, όλοι στα Χανιά νιώθουν ικανοποιημένοι με τη σύλληψη, αφού πιστεύουν πως ο κίνδυνος δεν υπάρχει πια και η Βασιλική περνά για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές χωρίς να φοβάται για τη ζωή της.

Οι απειλές από τον κατά συρροή δολοφόνο έχουν σταματήσει και η ίδια αποφασίζει να προχωρήσει τπ ζωή της. Μάλιστα, γνωρίζει έναν άλλον άντρα, με τον οποίο βγαίνει ραντεβού. Ωστόσο, όλα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Ροκάκης καταφέρνει να ξεφύγει από την επίβλεψη των αστυνομικών και δραπετεύει. Αμέσως σημαίνει συναγερμός για τον εντοπισμό του, προκειμένου να μη θρηνήσουν και άλλο θύμα στο διάβα του. Εκείνος, από την άλλη, αποφασισμένος να τελειώσει ό,τι έχει αφήσει στη μέση, οργανώνει νέα επίθεση προς τη Βασιλική. Το ίδιο κιόλας βράδυ την παρακολουθεί και προσπαθεί να της επιτεθεί. Ακολουθούν κυνηγητό και δραματικές στιγμές, με την κοπέλα να προσπαθεί απεγνωσμένα να του ξεφύγει.

Στο μεταξύ, στην Κύπρο, η Μελίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της. Της τηλεφωνεί ξανά και ξανά, αλλά μάταια. Η Βασιλική δεν απαντά στις κλήσεις της και τότε η Μελίνα αρχίζει να φοβάται πως κάτι άσχημο συμβαίνει στην καλύτερη της φίλη. Το ένστικτο της βγαίνει αληθινό με τον χειρότερο τρόπο, Ο Ροκάκης, στην προσπάθεια του να πιάσει τη Βασιλική, έρχεται αντιμέτωπος με έναν άντρα, ο οποίος βρίσκει τραγικό θάνατο από τα χέρια του Μανούσου, και ο εφιάλτης επιστρέφει ξανα τόσο για τη Βασιλική όσο και για τη Μελίνα, αφού ο δολοφόνος αποδεικνύεται στυγνός και επικίνδυνος ακόμη και τη στιγμή που τον ψάχνει όλη η δύναμη της Αστυνομίας, θα καταφέρει η Βασιλική αυτή τη φορά να του ξεφύγει; Ποιος είναι αυτός που δολοφονείται;

Ο Σήφης από τη πρώτη στιγμή που αντίκρισε την Αλκηστη ένιωσε πρωτόγνωρα συναιαθήματα. Ακόμη καιόταν έμαθε από την Αναστασία πως η κοπέλα παντρεύτηκε έναν πρώην συμμαθητή του, καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της εκείνος δεν έπαψε να προσπαθεί να τη συναντήσει, δίχως όμως κανένα αποτέλεσμα. Ήρθε, όμως, η στιγμή να γίνει αυτή η συνάντηση. Οι δυο τους βρίσκονται τυχαία στον ίδιο χώρο, με τον Κρητικό να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για εκείνη. Μάλιστα, μαθαίνει άλλο ένα νέο, το οποίο του δίνει ελπίδες για την Άλκηστη. Εκείνη έχασε το μωρό που περίμενε. Σήφης και Άλκηστη συνομιλούν για αρκετή ώρα κυρίως για επαγγελματικούς λογους. Όταν οι δρόμοι τους χωρίζουν, εκείνος περιμένει την επόμενη φορά που θα τη συναντήσει.

Πηγή: Mytv