Πασίγνωστος τραγουδιστής έκανε μήνυση στο Μπρούσκο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποζημιώσεις διεκδικεί πασίγνωστος τραγουδιστής στέλνοντας μηνυτήρια επιστολή στο «Μπρούσκο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, o γνωστός τραγουδιστής προχώρησε με νομικά μέτρα, εναντίον τηλεοπτικού καναλιού και της εταιρείας παραγωγής της γνωστής τηλεοπτικής σειράς "Μπρούσκο" διεκδικώντας αποζημιώσεις σε σχέση με παράνομη μετάδοση των τραγουδιών του και μουσικών του έργων κατά την προβολή του προγράμματος στην Κύπρο και σε πάρα πολλές άλλες χώρες στο εξωτερικό.

Σε νομικά μέτρα εναντίον τηλεοπτικού καναλιού και της εταιρείας παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς "Μπρούσκο" προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης μέσω του δικηγορικού γραφείου του Γιάννου Γεωργιάδη.

Ο τραγουδιστής διεκδικεί αποζημιώσεις σε σχέση με παράνομη μετάδοση των τραγουδιών του και μουσικών του έργων κατά την προβολή του προγράμματος στην Κύπρο και σε πάρα πολλές άλλες χώρες στο εξωτερικό.

Στην επιστολή που εξασφάλισε αποκλειστικά το ilovestyle.com, αναφέρεται ότι τέτοιου είδους μετάδοση χωρίς την συγκατάθεση του τραγουδιστή αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων του πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιούται αποζημιώσεις. Το θέμα θα αποφασιστεί από το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας.