Το Μήνυμα του Κώστα Φαλελάκη όταν παρέλαβε το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου που κέρδισε ο Χατζησάββας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Ο Μηνάς ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά δεν μπορούσε…»

Με το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου τιμήθηκε ο Μηνάς Χατζησάββας τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του, για την ερμηνεία που έδωσε στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος» στην 7η τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

0715_KOSTAS_FALELAKIS_07032016.jpg

Ο επί 25 χρόνια σύντροφος του αξέχαστου ηθοποιού, Κώστας Φαλελάκης, έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής και παρέλαβε το βραβείο από τον Ορέστη Ανδρεαδάκη.

«Ο Μηνάς ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά δεν μπορούσε, είχε ραντεβού με τον Μπέργκμαν να παίξουν μια παρτίδα σκάκι...» ανέφερε συγκινημένος ο ηθοποιός.

nees-tainiesi-teleutaia-emfanisi-tou-xatzisabba_8.w_hr.jpg

«Μου είπε γενικά πράγματα να σας τα πω. Τα σημείωσα. Τα είπε γρήγορα» πρόσθεσε και ευχαρίστησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για το ρόλο που του χάρισε.

Παράλληλα, μίλησε για το Σύμφωνο Συμβίωσης, ζητώντας από την Πολιτεία ν' αποκαταστήσει τις αδικίες που έχουν γίνει στο παρελθόν με την καθυστέρηση του σύμφωνου σε όσους δεν το πρόλαβαν και το δικαιούνται.

110316130716_6995.jpg

«Για να αποκτήσει ένα κοινωνικό μήνυμα η παρουσία μου εδώ, ο Μηνάς μου είπε να πω στην πολιτεία να αποκαταστήσει μια αδικία. Την καθυστέρηση του συμφώνου συμβίωσης σε όσους δεν το πρόλαβαν και το δικαιούνται... Ανάμεσα σε αυτούς είμαστε και εμείς... Ας νομιμοποιήσει λοιπόν η πολιτεία την 25ετή σχέση μας, χαρίζοντάς μας την ισχύ του συμφώνου συμβίωσης» ανέφερε ο Κώστας Φαλελάκης με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε το "Cosmopoliti", αφιέρωσε το βραβείο -σύμφωνα με επιθυμία που θα είχε ο Μηνάς Χατζησάββας- στην αγγλίδα ηθοποιό, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ.

[g_youtube v="FgUtuye3g2s"]

star.gr