Ανατροπή ΣΟΚ στο Μπρούσκο: Ο Σήφης καταρρέει ενώ αποχωρίζεται για πάντα την…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


To "Μπρούσκο" μας έχει συνηθίσει στις πολλές και σημαντικές ανατροπές, ωστόσο έρχεται μια τόσο σημαντική εξέλιξη που πραγματικά θα καθηλώσει...

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV Ζαπινγκ» οι ανατροπές στο "Μπρούσκο" αρχίζουν και κορυφώνονται και θα είναι πολλές…

Η Μελίνα αναγκαστικά ακολουθεί τον Αχιλλέα στο Λονδίνο, για να μείνουν εκεί για πάντα, μετά τον τραγικό καβγά που είχε με τον Ματθαίο. Η ίδια στην αρχή είναι πολύ στενοχωρημένη, αλλά μετά από λίγες μέρες έχει αρχίσει να συνηθίζει τη ζωή της εκεί. Το νέο ότι το ζευγάρι έφυγε για πάντα διαδόθηκε αμέσως και, όπως είναι φυσικό, έφτασε και στ’ αυτιά του Σήφη που στενοχωριέται αλλά δεν το δείχνει, ούτε το λέει σε κανέναν.

Η απουσία της Μελίνας γίνεται ακόμα πιο αισθητή όταν ο Σήφης απογοητεύεται από την απόφαση του δικαστηρίου που αθωώνει τον Διαμαντή, ενώ και στην προσωπική του ζωή δεν υπάρχει κάτι που να τον συναρπάζει.

Ετσι, ένα απόγευμα κι ενώ δεν έχει κάνει καμία κίνηση μέχρι στιγμής, αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Μελίνα. Ο Αχιλλέας λείπει και η Μελίνα είναι με τη Βασιλική στο διαμέρισμά της, όταν χτυπάει το κινητό της και είναι ο Σήφης: «Τι κάνεις; Εμαθα ότι φύγατε για το Λονδίνο. Εχει συμβεί κάτι;», τη ρωτάει με μια πίκρα στα λόγια του. Η Μελίνα επίσης μελαγχολεί που το ακούει και του απαντά απλά: «Τι να λέμε τώρα, άσ’ τα».

Ο Σήφης σχεδόν βουρκώνει που την ακούει και με πολλή αγάπη να βγαίνει από μέσα του της λέει: «Θα μου λείψεις, το ξέρεις;». Καταλαβαίνοντας η Μελίνα πόσο συναισθηματικά φορτισμένος είναι, προσπαθεί να «απαλύνει» λίγο την κατάσταση και του λέει: «Μα δεν ζούσα έτσι κι αλλιώς στην Κρήτη. Σήφη, πάλι μακριά ήμασταν».

Εκείνος δείχνει σχεδόν απελπισμένος, η αγάπη του για τη Μελίνα φαίνεται ότι είναι τόσο βαθιά που η απουσία της τον πονάει και αυτό που θα της πει μοιάζει πιο πολύ σαν μια σπαρακτική ερωτική εξομολόγηση: «Ναι Μελίνα, και όταν ήσουν στην Κύπρο δεν ήμασταν κοντά, αλλά τώρα είμαστε ακόμα πιο μακριά. Αισθάνομαι ότι σε χάνω, νιώθω ότι φεύγεις από τη ζωή μου».

Η Μελίνα καταλαβαίνει ότι ο Σήφης υποφέρει και αισθάνεται τεράστια αμηχανία. Ετσι προσπαθεί να ξεφύγει από αυτή τη δύσκολη στιγμή και του λέει: «Δεν ξέρω τι να πω τώρα» και αμέσως αλλάζει συζήτηση: «Τι άλλα νέα από τα Χανιά;», του λέει και ο Σήφης απογοητευμένος της απαντά ότι όλα είναι καλά και κλείνει το τηλέφωνο.