Αυτό είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό κίνημα που γεννήθηκε στον καιρό του Δημοψηφίσματος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται τελικά ότι το Δημοψήφισμα περισσότερο ένωσε παρά δίχασε τους Έλληνες, εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι το μαζικότερο διαδικτυακό κίνημα που γεννήθηκε την ''προεκλογική'' εβδομάδα του δημοψηφίσματος ''ΟΧΙ στον Εθνικό Διχασμό'' στέλνει ξεκάθαρα ενωτικό μήνυμα!

Η ομάδα του facebook ΟΧΙ στον Εθνικό Διχασμό ξεπέρασε ήδη τα 20.000 μέλη ενώ εξακολουθεί να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ η απήχησή της έχει ξεπεράσει το 1.000.000 διαδικτυακούς φίλους.

Με κύρια συνθήματα ΝΑΙ στην Αλήθεια, ΝΑΙ στην Ενότητα, ΝΑΙ στην Προοπτική, ΟΧΙ στο Διχασμό και με σεβασμό σε όλες τις απόψεις, κατάφερε να ενώσει τις φωνές του ΝΑΙ και του ΟΧΙ σε μια ομάδα που πραγματικά μετεξελίχθηκε σε κίνημα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές φωτογραφίες της ομάδας ΟΧΙ στον Εθνικό Διχασμό που έγιναν viral με δεκάδες χιλιάδες LIKE και SHARE, τις ημέρες που πέρασαν.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ LIKE.

24ωρο: Εμείς θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους διαχειριστές της σελίδας διότι πραγματικά δεν πήραν θέση υπέρ του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ και κατάφεραν να ενώσουν χιλιάδες Ελλήνων κάτω από ένα ενωτικό μήνυμα... σε πείσμα των καιρών που θέλει τους περισσότερους να επιδιώκουν τη δημιουργία διχαστικών τάσεων στα πλαίσια του διαίρει και βασίλευε!