Χαμός στο Mega: Μετακομίζει το μεγαλύτερο όνομα σε άλλο κανάλι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέο κύκλο στην επαγγελματική της ζωή φαίνεται ότι θέλει να ανοίξει η επί 20ετίας σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του mega, πρόσωπο ταυτισμένο απόλυτα με το κανάλι.

Μετά τις αλλαγές στον ΑΝΤ1 και τη λύση της συνεργασίας με στελέχη του, όπως την Κατερίνα Γκαγκάκη, μια καινούργια βόμβα «σκάει» στο Mega. Μία γυναίκα που θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας του καναλιού, βρίσκεται στην έξοδο , ενώ συζητάει και για την άμεση αποκατάστασή της μετά την αποχώρηση.

Πρόκειται για την γυναίκα που βρίσκεται στο τιμόνι της συμβούλου του ψυχαγωγικού προγράμματος, την Έλενα Κατραβά, έμπειρη και ταυτισμένη με το κανάλι, ο άνθρωπος των νέων ιδεών, σύμφωνα με το Hello, βρίσκεται σε μια σειρά συζητήσεων με το κανάλι της Κάντζας, προκειμένου να αναλάβει ως διευθύντρια προγράμματος στη θέση του Τζώννη Καλημέρη, ο οποίος αποχώρησε.

Η Έλενα Κατραβά είναι ο άνθρωπος που πρότεινε και διαχειρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια τα πρόσωπα της πρωινής ζώνης, όπως τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο μέχρι και τη φετινή σεζόν τον Μάρκο Σεφερλή...