Άγριος καυγάς Τσιμτσιλή – Βερύκιου! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καυγάδησαν on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δήμο Βερύκιο και αφορμή στάθηκε η πρόσφατη επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ.

Ο Πέτρος Κουσουλός είπε μεταξύ άλλων: "Οι δουλειές δεν γίνονται έτσι" και ο Δήμος τα πήρε και του είπε:«Έλα να σε πάρουμε ρε Κουσουλέ να μας πεις πώς γίνονται οι δουλειές! Συγγνώμη που θα σας το πω και σε σένα Πέτρο και σε σένα Σταματίνα, είστε επηρεασμένοι από την επιδερμική ανάλυση των πραγμάτων που κάνει το διαδίκτυο».

«Σωστό» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και τότε η Σταματίνα δήλωσε: «Τι σωστό Δημήτρη; Δεν κατάλαβα! Δεν είναι σωστό Δήμο στον συνεργάτη σου να βάζεις μια τέτοια ετικέτα. Το αν παρακολουθούμε κι έχουμε άποψη είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο. Το θεωρώ προσβλητικό αυτό που είπες και θα ήθελα να μου ζητήσεις συγγνώμη! Με προσέβαλες! Είναι πολύ άδικο και άκομψο και δεν μου άρεσε καθόλου!»

Και ο Πέτρος τόνισε: «Αν θέλετε να μας λογοκρίνετε να μας το πείτε. Να μας κλείσετε και τα μικρόφωνα»! Ευτυχώς όμως στο τέλος οι τόνοι έπεσαν και η κουβέντα τελείωσε όμορφα!