SURVIVOR – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΙΞΙΜΟΥ: «Είδα κάποιους παίκτες να…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Άκης Δείξιμος ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να παίξει στο πάρτι της ένωσης του Survivor και αποκαλύπτει όλα όσα… είδε.  

 
 

-Ήσουν η έκπληξη για τα παιδιά…

 

«Μάλλον θα έλεγα ότι τα παιδιά εκεί και ο Άγιος Δομίνικος ήταν η έκπληξη στο πάρτι για εμένα!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Η εμφάνιση προέκυψε λόγω της συνεργασίας που έχεις με το κανάλι;

«Φαντάζομαι πως ναι. Όταν με πήραν τηλέφωνο, με ενημέρωσαν ότι θα πηγαίναμε μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Τελικά, όμως, η εμφάνιση του Σάκη δεν πραγματοποιήθηκε και πήγα μόνος μου.»

- Οι δικοί σου άνθρωποι π σου είπαν;

«Με έλεγαν τυχερό και χαιρόντουσαν μαζί μου. Γιατί για μία όμορφη σύμπτωση, πήγα στο «Survivor» τη μέρα που είχα γενέθλια και τη μέρα που θα κυκλοφορούσε το νέο μου τραγούδι. Οπότε, παρουσίασα και το καινούργιο κομμάτι, το οποίο τιτλοφορείται «Ανατροπή", στο οποίο έχω γράψει μουσική εγώ και στίχους ο Νίκος Σαρρής. Είναι ένα ανεβαστικό τραγούδι το οποίο κυκλοφορεί από τη Spicy. Τι καλύτερο. θα μπορούσε να μου συμβεί;»

-Βιντεοκλίπ θα δούμε;

«Όχι ακόμα, αυτό όμως που θα δείτε είναι ένα βίντεο-έκπληξη όπου τραγουδάω την «Ανατροπή» στο τραπέζι με την κιθάρα παρέα με τα παιδιά του Survivor θα το δείτε στο κανάλι μου στο youtube.»

-Είχες παρακολουθήσει νωρίτερα επεισόδια του «Survivor»;

«Δεν είχα ιδέα, τα παιδιά τα πρωτογνώρισα εκεί. Ο μόνος που γνώριζα από πριν ήταν ο Βο.»

- Πώς αντέδρασαν;

«Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί γνώριζαν ότι επιτέλους θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν το μπάνιο τους να καλλωπιστούν και φυσικά το βασικότερο από όλα, να φάνε κανονικά ως άνθρωποι. Οπότε ζούσαν γι' αυτή τη στιγμή. Όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται για έπαθλο αλλά για δεδομένο, απλά φρόντισαν να το απολαύσουν.»

-Παρατήρησες κάποια άτομα να μπαίνουν στα περιθώρια από τους υπόλοιπους;

«Δεν είδα κανέναν να μπαίνει στο περιθώριο. Είδα ίσως από προσωπική επιλογή, κάποια άτομα να θέλουν να βρίσκονται λίγο μόνα τους. Γενικότερα, όμως, όλοι μίλαγαν με όλους και νομίζω πως για λίγες ώρες τουλάχιστον, ξέχασαν πού βρισκόντουσαν.»

-Ο πιο κεφάτος από όλους;

«Γέλασα με τον Ντάνο, που φρόντισε να αυτοσαρκαοτεί. ενώ και ο Κοκκινάκης είχε πλάκα. Μου άρεσε επίσης ο Ορέστης, ο οποίος ήταν σωστός ως φωνή κι-ήθελε να το δείξει. Τα κορίτσια ήταν επίσης πολύ κεφάτα.»

- Ο καιρός σας τα χάλασε...

«Πράγματι, ο καιρός δεν ήταν καλός. Ήταν καλός μία μέρα πριν, όταν κάναμε πρόβα, αλλά τη μέρα που έγινε το πάρτι έβρεχε. Μόνο στο τέλος, μετά το διαγωνιστικό σταμάτησε η βροχή. Δεν υπήρξαν, όμως, διακοπές στο γύρισμα –τόσο η σκηνή όσο και τα παιδιά ήταν σκεπασμένα, οπότε δεν υπήρχε λόγος. Συνεχίσαμε και τραγουδάγαμε μες στη βροχή!»

-Σε ρώτησαν κάτι για την Ελλάδα;

«Δεν είχαμε δυνατότητα να συζητήσουμε για την Ελλάδα και για όσα συμβαίνουν εδώ. Κι εγώ απέφυγα να .τους ενημερώσω για ό,τι γίνεται γενικότερα με το Survivor στην πατρίδα. Νομίζω ότι είναι καλύτερο και λογικό να είναι φυσικοί και να μη γνωρίζουν ακριβώς τι μπορεί να συμβαίνει. Με το καλό θα το ανακαλύψουν όταν βγουν από το παιχνίδι.»

Πηγή: gossip-tv.gr