Σταύρος Μαυρίδης: H αποκάλυψη της χήρας του Μπάρκουλη για τον ηθοποιό που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα νέα για τον Σταύρο Μαυρίδη δεν είναι καλά. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ενώ φίλοι και γνωστοί του συμπαραστέκονται.

Αυτό ωστόσο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η αποκάλυψη που κάνει για τον αγαπημένο ηθοποιό η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη Μαίρη. Μάλιστα μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook μίλησε για την υπόθεση αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από την πρόταση που του έκανε η Άννα Φόνσου.

«καλησπερα …οτι εμαθα για την υποθεση Μαυριδη σας το μεταφερω..πριν απο καιρο η Αννα η Φονσου του προτεινε λογω ανεργιας να παει να μεινει στο Σπιτι του Ηθοποιου…εκεινος αρνηθηκε διοτι ειχε το δικο του σπιτι στο οποιο επεμενε να παραμεινει…ωστοσο βρηκε μια δουλεια στο Ν.Ηρακλειο και ηταν πολυ ευχαριστημενος απ’οτι ελεγε…η Αννα πηγε να τον βρει εκει που εργαζοταν για να διαπιστωσει αν ολα ειναι καλα και του υποσχεθηκε οτι θα κανει τα παντα για να του βρει μεροκαματο στο θεατρο…τωρα γιατι εγκατελειψε ετσι τον εαυτο του και τον πηρε η κατω βολτα κανεις δεν γνωριζει εκτος απο τον ιδιο…ειμαι σιγουρη οτι απο εδω και περα ολα θα πανε καλα..»!

Πηγή: youweekly.gr