«Κουράγιο Σίσσυ. Χάσαμε κι εμείς μωράκι και πονάει πολύ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί η Σίσσυ και ο Θοδωρής πολλές φορές στο παρελθόν να έχουν κριθεί απο τα γραφόμενά μου και μάλιστα πολύ αυστηρά έως αιχμηρά, ωστόσο με το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης όλα σταματούν.

Τα εφήμερα, οι κριτικές, οι δουλειές οι επιτυχίες. Όταν χάνεται μια ζωή, όλα παγώνουν. Χθές η μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Κι αυτό διότι δέχτηκα πολλά μηνύματα απο αναγνώστριές μου, οι οποίες μοιράστηκαν μαζί μου ανάλογες εμπειρίες.

Μια κοπέλα όμως που είναι στην ίδια φάση με την Σίσσυ μου ζήτησε να δημοσιεύσω την εμπειρία της. Και το κάνω σήμερα καθώς έχει πολλά κοινά σημεία με τον εφιάλτη της Σίσσυς. Η ίδια θέλησε να κρατήσω τα στοιχεία της και να μείνω μόνο στην περιγραφή της.

«Και εγώ είμαι μία από εσάς!!!!!
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε αυτό σε εμένα……..
Νόμιζα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μία σχετικά μικρή κοπέλα σε ηλικία που έχει ήδη 2 υγειέστατα παιδάκια……
Και όμως συνέβη……
Ενώ τις προηγούμενες φορές είχα προασπάθήσει πάαααααρα πολύ για να μείνω έγκυος, η τρίτη εγκυμοσύνη ήρθε πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβω…….
Ήμουν τόσο χαρούμενη!!!!!!
Όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι την 20η εβδομάδα κύησης όπου σε έναν απλό υπέρηχο διαπιστώσαμε ξαφνικά από τι πουθενά ανωμαλίες στο έμβρυο και έπρεπε να διακόψω την κύηση.Από εκεί και πέρα έζησα έναν εφιάλτη….Ακομα δεν το έχω ξεπεράσει.Ακόμα κλαίω όταν τα σκέφτομαι….Μερικές φορές βλέπω εφιάλτες…….Όλα έγιναν τον Μάιο του 2008 και από τότε παλέυω να ξεπεράσω τα προβλήματα υγείας που μου δημιούργησε αυτή η διακοπή, το σοκ, τη θλίψη……Μόνη δύναμή μου. και…. πολύτιμη…..τα παιδιά μου!!!!
Όμως πιστέψτε με…….
Ο χαμός ενός μωρού πονάει πάντα ,ακόμα και αν έχεις άλλα ……10
Καλή δύναμη σε όλες μας!!!!!»

Δεν υπάρχουν λόγια. Είναι αδιανόητο για τους γονείς. Είμαι γονιός κι εγώ και καταλάβαινω απόλυτα. Καλή δύναμη Σίσσυ… Θοδωρή… Να σας έχει ο Θεός καλά…

nassosblog