«Ο πρώην σύζυγος μου με χώρισε χωρίς να μου εξηγήσει γιατί…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι λόγοι που έμεινε εκτός τηλεόρασης και το δύσκολο διαζύγιο!

Αποκάλυψε on camera τους λόγους που την κράτησαν εκτός τηλεόρασης, αλλά και το δύσκολο διαζύγιο που πέρασε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πιο πολύ συναισθηματικά δύσκολο για μένα γιατί εγώ....»

[g_youtube v="pra18jh6Bnw"]

Η Χριστίνα Παύλου, το κορίτσι του καιρού του STAR αποκάλυψε στο La Biri Biri τους λόγους που έμεινε εκτός τηλεόρασης, μίλησε για τον ερχομό του παιδιού της, αλλά και τους λόγους του διαζυγίου με τον πρώην σύζυγο της.

Η αποχώρηση της από την τηλεόραση…

«Άφησα τον καιρό του STAR, βασικά για να κάνω παιδιά με τον πρώην άντρα μου, αλλά δεν μας έτυχε και μετά καταστράφηκαν τα πάντα δυστυχώς. Από τη μία το μετάνιωσα γιατί το αγαπούσα πάρα πολύ και θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω.»

Όσα είπε για το χωρισμό της…

«Ήταν ένας πολύ όμορφος γάμος, ήταν ένα love story πολύ ωραίο. Με διεκδικούσε περίπου ένα χρόνο, στο τέλος κάναμε ένα μεγάλο γάμο. Ήθελε αυτός έναν πολύ μεγάλο γάμο. Κάτσαμε 5 χρόνια μαζί και απλά κάποια στιγμή αποφάσισε να αποχωρήσει. Απλά όταν προσπάθησα να του μιλήσω δεν ήθελε να μπούμε σε αυτές τις διαδικασίες, οπότε έφυγε. Ήταν πολύ δύσκολο, πιο πολύ συναισθηματικά δύσκολο για μένα γιατί εγώ δεν το περίμενα με τίποτα. Όποιοι μας έβλεπαν μαζί έλεγαν «αυτό το ζευγάρι τι ερωτευμένο!», αλλά για τους δικούς του λόγους ήθελε να αποχωρήσει. Δεν τους έμαθα ποτέ αυτούς τους λόγους, αλλά δεν υπάρχει και λόγος. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα.»

zappit