Ράπτη-Γιώρκας: Άγριος καυγάς για το μωρό -Όλο το παρασκήνιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πάνω από τρία χρόνια μαζί και όμως δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Και γιατί να το κάνουν θα πείτε; Ποιος τους κυνηγάει; Ο χρόνος είναι η απάντηση καθώς η Έλενα Ράπτη τον περασμένο Απρίλιο, έκλεισε τα 41 της χρόνια. Κάτι που φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιέζει ήδη την πολιτικό και μάλιστα αρκετά, όπως μαρτυρούν όσοι ξέρουν το παρασκήνιο της σχέσης της με τον κατά 12 χρόνια νεώτερό της Λούκα Γιώρκα.

Εκείνος, από την πλευρά του που σε λίγες μέρες γίνεται 30, δεν δείχνει να αισθάνεται την ίδια πίεση, ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, κάτι που τον τελευταίο καιρό έχει κορυφώσει την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι… Κι όχι τόσο για έναν γάμο, όσο για ένα παιδί.

Συγκεκιμένα, όπως αναφέρει το ciao, τους τελευταίους μήνες οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πολλές, με επίκεντρο το συγκεκριμένο θέμα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Έλενα πιέζει τον τραγουδιστή να κάνουν παιδί, ενώ εκείνος αναβάλει διαρκώς τη συγκεκριμένη απόφαση, προσπαθώντας να της εξηγήσει ότι αυτή την εποχή οι συνθήκες της ζωής τους δεν τους επιτρέπουν ένα τέτοιο βήμα. Τώρα μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί.

youweekly.gr